John Lundvik förgyller årets Trelleborgsgala

Publicerad:

I år gästas Trelleborgsgalan av John Lundvik som gjorde succé i Melodifestivalen 2018 med låten My Turn. Trelleborgsgalan är Trelleborgs kommuns egen glittrande gala där priser till framstående personer och organisationer inom bland annat näringsliv, kultur, idrott och samhällsbyggnad delas ut under festliga former.

John Lundvik är huvudartist på Trelleborgsgalan 2018
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika John Lundvik är huvudartist på Trelleborgsgalan 2018

Huvudartist i år är John Lundvik med Peter Berglunds Galaorkester på scen. John är en artist och låtskrivare som genom åren har samarbetat med ett flertal stora svenska och internationella artister. Många har sett honom i programmet Så ska det låta, Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg, Victoriadagen på Öland med mera. John var en av upphovsmännen bakom kärlekslåten When you tell the world you're mine som framfördes av Björn Skifs och Agnes vid bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.

Både näringsliv, föreningsliv och enskilda är varmt välkomna att delta under festkvällen med insläpp från klockan 18.00 i Söderslättshallen torsdagen den 15 november 2018. Välkomstbubbel, underhållning och galamiddag exklusive middagsdryck ingår. Galaföreställningen börjar klockan 19.00 och alla lampor i salen släcks!

Trelleborgs kommun arrangerar galan i samarbete med Trelleborgs Allehanda, Swedbank och Näringslivet i Trelleborg. Galan produceras av kommunens medarbetare i samverkan med jurygrupperna som står för priserna som delas ut. Galan finansieras genom sponsor- och biljettintäkter.

Biljettförsäljning

Biljettförsäljningen öppnar måndag 3 september och har öppet till och med fredagen den 9 november. Läktarbiljetter kan i mån av plats även köpas i entrén på Söderslättshallen på galakvällen. Galabiljett kostar 690 kronor och läktarbiljett 125 kronor inklusive moms.

Biljettbeställning

Hjälpte informationen på den här sidan dig?