Badhusets varmvattenbassäng renoveras

Publicerad:

Under sommaren har Badhuset fått en helt ny varmvattenbassäng i plåt. Arbetet har gått enligt plan och nyöppningen var planerad till vecka 37. I arbetets slutfas har det tyvärr upptäckts att även golvet runt bassängen akut måste läggas om med nytt tätskikt.

Den höj och sänkbara varmvattenbassängen som används till både undervisning och rehab renoveras. Den kommer att få helt nya delar som importerats från Italien.
Foto: Ove Hed Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Den höj och sänkbara varmvattenbassängen som används till både undervisning och rehab renoveras. Den kommer att få helt nya delar som importerats från Italien.

Arbetet är beställt och påbörjat och beräknas vara klart vecka 40. Därefter måste bassängen fyllas med vatten och vattenvärdena kontrolleras för tjänlighet. Det innebär att beräknad start för säsongen i nuläget är framflyttad till måndagen den 15 oktober.

- Alla föreningar har blivit informerade om det nya öppningsdatumet, och entreprenören gör sitt yttersta för att tiderna ska hållas och att vi ska kunna öppna enligt den nya planen, säger Karolina Jonasson, Enhetschef Trelleborgs Badhus.

  • Vattengympa - verksamheten sker som vanligt men i gamla 25-metersbassängen och temperaturen har höjts i bassängen.
  • Simskola - verksamheten sker som vanligt men i gamla 25-metersbassängen och temperaturen har höjts i bassängen.
  • Babysim/minisim - terminsstarten skjuts fram och viss återbetalning av avgiften erbjuds (man måste ta sig till kassan på Badhuset under perioden 180911-181028 för att det ska kunna göras).
  • Trelleborgs Sim - har erbjudits att ha sina simskolor i andra bassänger, men har valt att skjuta fram terminsstarten.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?