Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

UTVALT 2018 - konsthantverk, slöjd och form i Skåne 10.11-20.1 2019

Publicerad:

En jurybedömd vandringsutställning med handgjord form – med en härlig blandning av allt från design, slöjd och bruksföremål till det fria och konceptuella!

Bilder på verk ur vandringsutställningen UTVALT.
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Bilder på verk ur vandringsutställningen UTVALT.

Utställningen invigs av Annhelén Olsson, verksamhetsledare Skånes Hemslöjdsförbund, lördag den 10 november klockan 12.30.

Klockan 13.30 föreläsning ”En känsla av utvaldhet” handlar om hållbara former för skapande, hur det varit och vad som kan bl, med Johanna Rosenqvist, som är fil. dr i Konstvetenskap och arbetar som lärare på Linnéuniversitetet och Konstfack.

Utvalt i Skåne är en jurybedömd vandringsutställning som arrangeras av Konsthantverkscentrum, Skånes Hemslöjdsförbund och Form/Design Center under 2018. Projektet främjar den handgjorda formens utveckling inom dagens formområde i Skåne. Utvalt utvecklas med stöd från Region Skåne. Läs mer om projektet, utställningen, turnéplan och program på utvaltiskane.se

Tack till Malmö Industriförening, String Furniture AB och Hulténs.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?