Service, glasklart eller skönhet?

Publicerad:

Spridningen är stor bland de tre verksamheter som nominerats till Årets Nyföretagare. Karlssons Mek & service, Glans fönsterputs och Mias skönhetshörna är de tre som tävlar om priset. Det är affärsidén som bedöms och om den kan anses vara utvecklingsbar.

En av de tre nominerade till Årets Nyföretagare i Trelleborg är Daniel Glans.
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: © Copyright En av de tre nominerade till Årets Nyföretagare i Trelleborg är Daniel Glans.

För att räknas som nyföretagare får företaget inte ha varit verksamt i mer än tre år. Vinnaren får sedan representera Trelleborg i den nationella finalen som avgörs i Stockholm.

Stefan Karlsson, Karlsson Mek & Service nomineras med motiveringen;
"Med god service och snabb leverans har Årets Nyföretagare i Trelleborg etablerat en attraktiv verksamhet i Klagstorp som bl.a. fyller ett akut behov av service till entreprenadmaskiner. Han har på kort tid lyckats bygga upp en stor efterfrågan och visar både en hög omsättning och god lönsamhet."

Daniels Glans fönsterputs:
"Efter att ha varit arbetsledare under många år har Daniel med utgångspunkt från erfarenhet, effektivitet och kvalitet startat ett framgångsrikt företag. Han söker redan fler medarbetare och har förfrågningar som gör att företaget spås en fortsatt god utveckling." Så lyder nomineringen för Daniel Glans, Glans Fönsterputs.

Mia Ursu, Mias Skönhetshörna, är den tredje nominerade. Så här lyder motiveringen;
"Mia har startat en fullservice skönhetssalong med frisör, hudvård och nagelbehandlingar. Hon har under kort tid arbetat upp en god kundstock och får oerhört fina vitsord från sina kunder. Mia öppnade sin salong i maj förra året, efter att i nio år arbetat som hudterapeut och kvalitetsutvecklare på Ystads Saltsjöbad."

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?