Rima Dauod Trelleborgs kommuns nya miljöchef

Publicerad:

Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsförvaltnings nya miljöchef heter Rima Dauod. I veckan började hon sitt nya jobb i Trelleborg efter att tidigare varit chef på flera enheter hos Malmö stads miljöförvaltning.

Rima Dauod är chef på Trelleborgs kommuns miljöavdelning.
Foto: Jakob Skarphagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Rima Dauod är chef på Trelleborgs kommuns miljöavdelning.

Rima kommer direkt från miljöförvaltningen i Malmö Stad och har varit chef på både enheten Mark och vatten och enheten Hälsa och omgivning.

- Rima har trots sin unga ålder lett flera olika enheter på Malmö Stads miljöförvaltning, och har en väldigt bred erfarenhet från deras arbete. Det var också väldigt tydligt att hon varit väldigt uppskattad av både sin arbetsgivare och sina medarbetare i Malmö, säger Rune Brandt, chef på Trelleborgs kommuns samhällsbyggnadsförvaltning.

Sju år på Malmö stad

Rima Dauod har jobbat på Malmö Stads miljöförvaltning sedan 2011, och har sedan 2013 varit chef på olika enheter. Och både 2016 och 2017 var hon nominerad av sina medarbetare till Årets ledare i Malmö Stad.

- Det känns väldigt spännande att börja jobba i Trelleborg. Jag ser fram emot alla nya människor jag kommer träffa och allt nytt jag kommer lära mig av dem. Men jag ser även fram emot att sätta igång med att börja jobba och vara med och planera hur vi tillsammans ska göra skillnad för miljön, människorna och samhället, säger Rima.

Ersätter Sandra Gustafsson

Sandra Gustafsson har tidigare varit miljöchef under flera år, men blev i början av året istället chef för planavdelningen. Under 2018 har tillförordnad chef för miljöavdelningen varit Malin Widén, fram till nu när Rima Dauod är på plats.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?