Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

LET`S TALK med Felicia Wallin 6.10-11.11

Publicerad:

Let’s Talk är en uppmanande utställning till att uttrycka sitt mående i dialog, skrift och skapande. Att skriva och måla räddade livet på Felicia och gjorde det möjligt för henne att finna balans i livet.

Collage av foton med och av Felicia Wallin.
Foto: Felicia Wallin Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Collage av foton med och av Felicia Wallin.

”Jag fann mig själv genom min konst, förstod mig själv på sätt jag aldrig tidigare gjort och insåg hur viktigt det är att sätta ord på det som gör ont. Jag lärde känna mig själv på de allra djupaste nivåerna, det som under 20 års tid varit främmande.”

Felicia vill vända fokus från diagnosen man har, katastroftankarna man besitter och behovet att passa in i samhället - saker som dränerar oss - till att sträva efter accepterandet och respekten av sin egen unika karaktär och säkerheten i sitt eget skinn; vårt eget välmående står på spel.

“Jag talar öppet genom mina bilder och skrifter i hopp om att påbörja en dialog inom dig. Det är mitt sätt att finnas till. Min konst är genomskinlig och rå - i det vill jag förmedla trygghet och medmänsklighet.”

Trelleborgs Museum har ett ungdomsprojekt som kallas SplashTrelle och som vill utveckla museets verksamhet med och för unga vuxna. Denna utställning riktar sig specifikt till en ung publik och hoppas kunna inspirera, väcka intresse och överraska.

Vernissage 6 oktober kl 16:30
Foajéutställning - fritt inträde!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?