Jobb på sekunden när Kraftsamling bjuder hela Trelleborg till rekryteringsträffar

Publicerad:

På fredag 5 oktober är det premiärdags för Kraftsamling Trelleborgs rekryteringsträffar. Snabbintervjuer och chans att skapa kontakt med rekryterande företag utlovas under en intensiv förmiddag.

Kraftsamling Trelleborg håller rekryteringsträffar för arbetssökande trelleborgare varje fredag med start den 5 oktober.
- Välkommen! hälsar Zouhair Arabi-Eter, enhetschef på arbetsmarknadsförvaltningen.
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Kraftsamling Trelleborg håller rekryteringsträffar för arbetssökande trelleborgare varje fredag med start den 5 oktober. - Välkommen! hälsar Zouhair Arabi-Eter, enhetschef på arbetsmarknadsförvaltningen.

Först ut är rekryterings- och bemanningsföretaget Adecco som vill anställa arbetssugna trelleborgare för både kortare och längre uppdrag.

- Det är roligt för oss att vara först ute på rekryteringsträffarna, säger Magnus Säll från Adecco Skåne. Vi har många uppdrag i sydvästra Skåne och kommer ge de som är intresserade möjlighet att lägga upp sig i vår kandidatbank.

Tanken är att det ska gå undan på fredagsförmiddagarna. Ett par minuters snabbintervju och möjligheten att presentera sig på stående fot är allt som krävs. Genom att ställa fokus på mötet och den muntliga presentationen är förhoppningen att också de som har svårare att hävda sig i en traditionell cv-rekrytering ska kunna göra intryck på arbetsgivare.

- Vi ser fram emot möjligheten att erbjuda arbetssökande trelleborgare ännu fler jobbmöjligheter genom rekryteringsträffarna, säger Zouhair Arabi-Eter, enhetschef på arbetsmarknadsförvaltningen. För företagen blir det här dessutom ytterligare ett sätt att hitta personal. Direkt och utan väntetid.

Med rekryteringsträffarna vänder sig Kraftsamling Trelleborg till alla arbetssökande personer skrivna i kommunen som helt eller delvis saknar arbete, är varslade eller uppsagda.

Rekryteringsträffen med Adecco hålls på Östra Vallgatan 2 i Trelleborg, fredag 5 oktober klockan 09.30.

Välkomna till Kraftsamling – vi sätter Trelleborg i arbete!

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?