Januari

 • Familjecentralen Bryggan öppnar upp dörrarna

  Lekstund på öppna förskolan. Förutom öppna förskolan finns också barnavårdscentral, mödravårdscentral och socialtjänst under samma tak.

  Nu öppnar Familjecentralen Bryggan upp sina dörrar i centrala Trelleborg. Familjer med barn upp till sex år kommer där kunna få en samlad hjälp från flera olika verksamheter; barnavårdscentral, mödravårdscentral, socialtjänsten och öppen förskola. Allt under ett och samma tak.

 • Det finns en miljöhjälte i oss alla

  Barn från Smygeskolans förskoleklass får lära sig om hållbar utveckling.

  Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Det är ett budskap som miljöpedagogerna Marie Hilldén och Ann Nerlund från Sysav i Malmö alltid för fram när de besöker elever och lärare i Trelleborgs skolor.

 • Omöjligt att ringa till Trelleborgs kommun just nu

  På grund av tekniska problem går det inte att ringa in till kommunen just nu. Felet ligger hos Telenor och kommer att åtgärdas under kvällen enligt de uppgifter vi har fått.

 • Framtiden i fullmäktige

  Flera av ärendena som ska avgöras vid kvällens sammanträde med kommunfullmäktige har bäring på den framtida utvecklingen i kommunen. Politikerna ska fatta beslut om exploatering av Skegrie, planprogram för den östliga ringvägen, Familjens hus i Anderslöv och exploatering på Västervång.

 • Elever från Trelleborg deltar i Ungdomens riksdag 2018

  Maddalena Musicanti, Ida Marin Bengtsson och Mia Persson deltar i Ungdomens riksdag 2018.

  Vad gör en riksdagsledamot? Vad är ett utskott? Och hur skriver man en motion? På Ungdomens riksdag kommer Mia Persson, Ida Marin Bengtsson och Maddalena Musicanti på Söderslättsgymnasiets vård- och omsorgsprogram, att få möjlighet att lära sig mer om riksdagens arbete.

 • Singelmingel

  Singelmingel

  Upplev den spännande berättelsen om Trelleborgen i sällskap med andra historieintresserade singlar! Onsdagen den 14 mars.

 • Premiärkonsert för Tvåornas kör i Trelleborg

  Tvåornas kör

  Över 250 elever i årskurs två stod 25 januari på scenen i Söderslättshallen och sjöng medryckande sånger ackompanjerade av Kulturskolans lärarorkester. Tvåornas kör är en del i kommunens kulturgaranti för barn och unga.

 • Trelleborgs kommun får Yrkeshögskola

  Trelleborgs kommun får yrkeshögskoleutbildningar inom följande områden: Pedagogik och undervisning - Studiehandledare med IKT-kompetens för flerspråkiga elever och Hälso- och sjukvård- Specialistutbildad undersköterska inom välfärdsteknik.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , Nästa