Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Förboka Vikingasommar

Publicerad:

Är du mellan 7 och tretton år kan du komma till Trelleborgen och få uppleva vikingatiden under en vecka på sommaren. Nu har du chansen att förboka Vikingasommar!

Bågskytte på Vikingasommar.
Foto: arkivbild Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Bågskytte på Vikingasommar.

Är du intresserad av historia och av att prova på vikingaliv? Under en sommarvecka finns det möjlighet för dig mellan 7 och 13 år att komma till Trelleborgen och på ett annorlunda och spännande sätt lära mer om en intressant period i historien, nämligen vikingatiden.

På Trelleborgen får man lära mera om vikingatiden, om sagor, gudar, hjältar och mytologi. Man får pröva att leva vikingens vardagsliv, sköta om Trellegården, delta i olika lekar och prova hantverk.

Vi träffas måndag till torsdag i veckorna 25 (18 juni - 21 juni) eller 26 (25 juni - 28 juni) eller 31 (30 juli - 2 augusti). Tiderna är klockan 10.00 – 14.00: måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Ta med egen lunch varje dag!

Priset är 350 kronor och betalas in på vårt bankgiro senast en vecka innan lägret. Välkomstbrev med mer information skickas ut tillsammans med inbetalningskort, så snart vi vet hur många ni blir. Var vänliga och ange vilken vecka som passar er bäst. Uppge gärna första, andra och tredje hands val.

Antalet deltagare är begränsat, så hör av er snarast till Peter Ross-Lindholm, telefon 0708-81 70 45 eller e-post . Uppge namn, ålder, adress, telefonnummer och e-postadress. Sista anmälningsdag är torsdagen den 31 maj.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?