Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Lennie Norman – Gubbvarning Live!

Publicerad:

Det var 27 år sen sist Lennie Norman gjorde en soloshow. När han 2018 gav sig ut på en riksomfattande turné med föreställningen Gubbvarning live så blev det succé! På Parken den 29 mars.

Lennie Norman.
Foto: pressbild Licens: © Copyright Lennie Norman.

Information

29 mars klockan 19.30, insläpp klockan 18.00. På Parken – kultur och konferenscenter, Trelleborg.

Baren serverar dryck och enklare mat.

Biljetter http://www.nortic.se 325 kronor inklusive service och moms, köp här https://nortic.se/dagny/event/19777 , och på Söderslätt Bok & Papper.

Arrangör: Parken , Trelleborgs Kommun.

Affisch Gubbvarning Live.

Om föreställningen

Det var 27 år sen sist Lennie Norman gjorde en soloshow. När han 2018 gav sig ut på en riksomfattande turné med föreställningen Gubbvarning live så blev det succé!

Efter att blivit hyllad av både publik och media så bestämde sig Lennie för att förlänga sin turné, så under våren fortsätter turnén runt om i Sverige. Föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar.

Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Vi lovar – Lennie drar sig inte för att säga ett sanningens ord!

Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen Lennie Skifs – Still Crazy som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och under våren 2017 gjorde showen tillsammans med Robert Wells Standup - Sitdown succé runt om i Sverige.

Ord om föreställningen

ticketmaster

Helt klart det bästa jag sett/hört på mycket länge. Man känner igen sig och sina nära och kära men ändå lyckas Lennie ha massor av nytänkande!

Det var inte ens sekunder som inte var roliga, helt fantastiskt!

Vi tyckte att det var jättebra! Vi skrattade i stort sett oavbrutet i 90 minuter.

Tack Lennie, du gjorde vår familjekväll fantastisk.

Press

Lennie Norman är som ett fint vin som blir bättre med åren
NSD

En och en halv timme. Bara en man och en mikrofon. Det är imponerande.
NORRKÖPINGS TIDNINGAR

Plötsligt ligger Lennie Norman steget före oss i publiken. Han briljerar. Skratten blir hjärtliga och applåderna spontana och långa.
NT

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?