Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Finissage SUSTAINABLE COUTURE

Publicerad:

Sista utställningsdagen söndag 26 augusti - finissage av utställningen SUSTAINABLE COUTURE
Under sommaren har Trelleborgs Museum intagits av designern Frida Martinssons unika, sensuella och fantastiska skapelser.

Foto på designern Frida Martinsson i en av hennes klänningar.
Foto: Åsa Siller Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Foto på designern Frida Martinsson i en av hennes klänningar.

Sista utställningsdagen kommer Frida Martinsson/BY FRIDA EM ställa till med fest!

Utställningen väcks till liv - modeller från Sweden Models Agency kommer att bära en del av kreationerna. Frida Martinsson kommer också vara på plats och berätta om sin design för märket BY FRIDA EM, om hållbart mode och haute couture.
Dessutom kommer bandet Canary Islands att vara på plats och spela live! Deras stil är en blandning av rock med synth och inslag av svensk visa!  

Blommeröd kommer att bjuda på festlig dryck och tilltugg

Trelleborgs Museum har öppet 12-16.

Ett stort TACK till alla sponsorer som gör detta möjligt! Sweden Models Agency och deras modeller, bandet Canary Islands som kommer spela live, Blommeröd som står för mat och dryck samt Party Land Emporia som står för utsmyckning!

SUSTAINABLE COUTURE 16.6 - 26.8 2018
Designern Frida Martinsson, personen bakom märket BY FRIDA EM skapar klänningar och accessoarer som svävar i gränslandet mellan sinnlighet och avantgarde. Modigt, provokativt – och sensuellt! Allt är handgjort med precision och stringens. Materialet – så lent, följsamt och mjukt känns som finaste läder. Men istället består det av innerslang från cykeldäck, som ömsint tvättats och torkats. Slangen har i bästa mening återvunnits och transformerats. Blivit exklusiv! Bit för bit bygger Frida av den flätverk som blir till åtråvärda accessoarer och klänningar.
Foto: Åsa Siller

Hjälpte informationen på den här sidan dig?