Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

60-talskväll på Parken

Publicerad:

Den 25 mars är det 60-talskväll med musikföreningen Riffet som värd. Gästartister är The Lollipops, Bill Öhrström och Trellebelle Ukulele Orchestra.

Trellebelle Ukulele Orchestra
Foto: pressbild Licens: © Copyright Trellebelle Ukulele Orchestra

Information

Musikföreningen Riffet bjuder in till en 60-talskväll i Parken lördagen den 25 mars klockan 19.00, insläpp klockan 18.30. På scen: The Lollipops, Bill Öhrström och Trellebelle Ukulele Orchestra.

Finns mat för beställning av Parkens krögare. (OBS Beställes separat). Fläskfilé med pepparsås och örtstekt kulpotatis, sallad,bröd och smör - 175 kronor. Kontakt: 0734-40 30 77, .

Biljetter: www.juliusbiljettservice.se. Entré 250 kronor. Eventuella överblivna biljetter säljes i entrén den 25 mars.

Trellebelle Ukulele Orchestra

Bandet som startade som en studiecirkel har nu, efter 10 år, definitivt satt Trelleborg på kartan med spelningar på legendariska scener i Liverpool; The Cavern, The Philharmonic Hall och Royal Court för att nämna några samt i Stockholm och Göteborg. Med egna kluriga arr återupplivas pophistorien och för att fira 50-årsjubileet av ett händelserikt år spelar det åtta man starka bandet enbart låtar från 1967 och många finns att välja på ur repertoaren.

Gert Håkansson, sång, bas
Ulf Laxmyr, sång, ukulele
Mats Hansson, sång, ukulele
AnnaLena Sundin, sång, ukulele
Tina Andersson, sång, ukulele
Gerry Malmstein, sång, ukulele
Mikael Åhlander, sång, ukulele
Stefan Richter, sång. Trummor

På scen från klockan 19.oo

The Lollipops(Danmark)

Startades av bröderna Torben och Jörgen Lundgreen och kusinen Poul Petersen, slog igenom med buller och brak i Sverige 1963, och blev ett av de första teenager-banden med stora framgångar. Hade stora hits såsom Lollipops Lips, Do you know how much I love, Lies, Susy Moore m. fl. Det var mer än 50 år sen de stod på scenen i Trelleborgs Folkets Park. Nu är de tillbaka med följande sättning.

Torben Lundgren - Gitarr och sång
Henrik Lund - Trummor och sång
Sune - Bas och sång
Janus - Gitarr, slide och sång
Björn - Keyboard, gitarr och munspel

På scen cirka 20.00.

Bill Öhrström

Sång och munspel. Huvudsakligen bluesmusiker, och har spelat med bl a Jukka Tolonen, Mikael Ramel, Kenny Håkansson. Han startade klubben Filips i Stockholm på 1960 talet och hängde med bl a Jimi Hendrix och andra intressanta rockmänniskor.Var även producent till Lollipops första Lp.
Här kommer han med band och spelar blues med soulstänk.

På scen cirka 21.00.

Samarrangemang med Parken.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?