Mars

 • Exploatörer på studiebesök

  Exploatörer besökte Trelleborgs Hamn där Sjöstaden ska växa fram.

  Trelleborgs kommun står i startgroparna för stadens mest omfattande stadsutvecklingsprojekt i modern tid: Kuststad 2025. Det innefattar en ny stadsdel med uppemot 4 000 bostäder, utveckling av centrum i anslutning till Centralstationen och havet och etableringsmöjligheter inom nya kunskapsintensiva branscher.

 • Borgvallens äldreboende blir större

  Hyresgästerna Inga-Lisa Nilsson (i mitten till vänster) och Ulla Nilsson klippte bandet när Borgvallens äldreboende öppnade en ny avdelning. Bandet hålls av enhetschefen Kirsten Silow-Örnberg (till vänster) och Carina Ståhl, aktivitetsansvarig på Borgvallen.

  Socialförvaltningen öppnar ytterligare tio platser på Borgvallens äldreboende. Under fredagen hölls invigningsceremoni i de nya lokalerna.

 • När natur och teknik möter förskolan

  Natur och teknik

  Då händer det saker. I veckan samlades förskolepersonal från Trelleborg och visade upp sina projekt med natur och teknik i förskolan.

 • Påsk-kul på Trelleborgs Museum

  Målning av P G Thelander, och påskägg från den stora äggjakten.

  Trelleborgs Museum är öppet alla dagar i påsk. Delta i den stora äggjakten. Låt Lilla varelsen guida dig i utställningen ÖGA mot ÖGA. Bli detektiv och hjälp Ture Sventon att hitta museets silverpokal. Se filmen ”Vem var du Axel Ebbe”

 • Fortsatt långa väntetider i kommunens växel

  Idag torsdag den 30 mars och imorgon fredag har kommunens växel öppet som vanligt mellan klockan 8.00 -14.30. Från klockan 14.30 - 16.30 hanteras endast akuta ärenden. Samma tider gäller för fredagen den 31 mars med reservation för att växeln stänger klockan 16.00.

 • Välkommen på middag!

  Har du idéer som du vill dela med dig av till Trelleborgs politiker, eller är du bara nyfiken i allmänhet? Du som går i åk 8-gymnasiets åk 3 är hjärtligt välkommen att anmäla dig till Ungdomsforums middag.

 • Dags att söka stöd ur landsbygdsmiljonen

  I Trelleborgs kommuns budget för år 2017 har den politiska majoriteten avsatt pengar för att utveckla landsbygden. Bidrag kan sökas våren 2017 av föreningar och byalag på landsbygden som jobbar aktivt för en levande landsbygd.

 • Arkitekternas förslag för Övre är klara

  Visionsbild för framtidens Övre och Stadsbyggnadskvarteren.

  Nyligen presenterade de tre arkitektfirmorna Gehl, Arkitema och Okidoki sina förslag på hur Övre och Stadsparkskvarteren skulle kunna utvecklas i framtiden.

 • Vattenavstängning Granlunda 29 mars

  VA-avdelningen kommer onsdagen den 29 mars kl 14.30 att utföra ett akut arbete på vattenhuvudledningen i Granlunda vilket kommer att medföra avbrott i vattenleveransen i delar av Granlunda. Arbetet beräknas vara färdigt samma dag.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , Nästa