Maj

 • Trelleborg vinnare av Guldlänken

  Trelleborg utsågs på onsdagen till vinnare av Guldlänken 2017. Kommunens representanter på plats för att ta emot priset, från vänster: Cecilia Leijon, förvaltningschef, Annikki Tinmark, förvaltningschef, Mikael Karlsson, enhetschef, Maria Staf, kvalitetsstrateg och Eleonore Schlyter, enhetschef.

  Kommunens digitaliseringsarbete prisades på konferensen Offentliga rummet i Sundsvall. Av de tre finalisterna utropades Trelleborg till årets vinnare av Guldlänken.

 • Öppen hall på Stortorget

  Öppen hall arrangeras av One touch i samarbete med föreningslivet i Trelleborg.

  På fredag kör vi Öppen hall utomhus. Du som är mellan 15 och 25 är välkommen till beachvolleyplanen på Stortorget där Trelleborg HBK är värd.

 • Aquathlon för de yngre

  Den 5 juni blir det Aquathlon på Dalabadet. Då har du som är mellan 8 och 14 år chansen att simma och springa med Team Trelleborg Triathlon.

 • Startskott för Stjärnklart

  Nio förväntansfulla ungdomar kommer att ställa sig på scenen i Stadsparken på fredag – redo att bli årets Stjärnskott.

 • Bildningsförvaltningen på Skåne Innovation Week

  Cecilia och Eva på Skåne Innovation week

  Just nu pågår Skåne Innovation Week som är en vecka med innovativa aktiviteter som pågår runt om i hela Skåne 30 maj - 3 juni. Veckan är en del i Region Skånes arbete med att stärka Skånes innovations- och entreprenörskapsförmåga. I Trelleborg arrangeras aktiviteter med skolan i fokus i samband med Skåne Innovation Week.

 • Bronsplatta berättar husets historia

  Den 6 juni kommer Rådhuset i Trelleborg att prydas av en bronsplatta som berättar om husets historia. Det är Gamla Trelleborg som fortsätter sitt arbete med att berätta om intressanta byggnader. I år fyller Rådhuset 150 år och då passar det utmärkt väl att hylla jubilaren med dess historia.

 • Passa bollen till Fritidsbanken!

  Fritidsbanken Trelleborg

  Den femte juni invigs Fritidsbanken med bandklippning, invigningstal och sedvanlig pompa och ståt. Fritidsbanken är efterföljaren till Sportoteket och ser till att ge sportutrustning nytt liv.

 • Nyfiken på framtiden?

  Under Trelleborgskalaset finns möjlighet att följa Trelleborgs utveckling från hamnstad till attraktiv kuststad. Stadsbyggnadsprojektet Kuststad 2025 håller måndagen den 5 juni öppet hus i utställningslokalen på Algatan 5.

 • Kalas utan gränser

  Lördagen den 3 juni bjuder Rädda Barnens lokalförening i Trelleborg tillsammans med nätverket Trelleborgare för mångfald och allas lika värde in till ett Kalas utan gränser, klockan 14-16 på Kulturhuset.

 • Det var det fräckaste!

  Ur föreställningen Det var det fräckaste.

  Se mullvaden i familjeföreställningen - Om den lille mullvaden som ville veta vem som hade gjort det på hans huvud -. På Parken måndagen den 10 juli.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 11 , Nästa