Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Premiär för Kommunsnack

Publicerad:

Nu ger sig kommunens nämndsordförande tillsammans med chefstjänstepersoner ut på Kommunsnack för att ta reda på vad kommuninvånarna tycker om kommunen och för att lyssna på deras funderingar och frågor.

Prata med oss!
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Prata med oss!

Det första tillfället är den 31 januari klockan 17.30 – 19.30 på Valen. Då medverkar kommunstyrelsens ordförande Torbjörn Karlsson, servicenämndens ordförande Tomas Tigerschiöld, fritidsnämndens ordförande Anna Nordstrandh, socialnämndens ordförande, Lennart Höckert, utvecklingschef Charlotte Rosenlund-Sjövall och kommundirektör Fredrik Geijer.

- Det ska bli spännande att se vad kommuninvånarna väljer att prata om säger Torbjörn Karlsson. Denna gången har vi inte har satt något tema. Detta är ett sätt för oss att få en samhällsdialog och få reda på vilka frågor som de tycker är viktiga.

- Vi kommer att hålla till på ställen som är naturliga mötesplatser för våra kommuninvånare. Ställen där man normalt sett inte träffar oss annars, och där vi kan möta medborgarna i en avslappnad miljö.

Ungefär varannan månad under resten av året kommer det nya tillfällen att samtala med kommunens representanter på olika platser runt om i kommunen.

För kommande datum och tider, håll koll på www.trelleborg.se!

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?