Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Nu är årets sportlovsprogram klart!

Publicerad:

Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar sportlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever varje år på sportlovet vecka 8. Välkomna till Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter!

Sportlovsaktiviteter i Trelleborg
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Sportlovsaktiviteter i Trelleborg

Program

Sportlovsaktiviteter lördag 18 februari - söndag 26 februari. (PDF-dokument, 130 kB)

På programmet står bland annat aerobic gymnastics, bad, bordtennis, bowling, brottning, budokai, cheerleading, cirkelträning, deckartipsrunda, fotboll, gymnastik, handboll, hoppborgar, innebandy, ishockey, jazzshow, judo, konståkning, luftgevärsskytte, matteslinga, modellflyg, natursnokar, ridning, scouting, taekwondo, tennis, yoga och zumba.

Det finns många aktiviteter även för den som är intresserad av mer än bara sport, till exempel Jakten på Ville Vessla på Trelleborgs Museum, Mysteriet på biblioteket och Sagor i lågans sken på Trelleborgen.

Skollediga barn inom Trelleborgs kommun kan i mån av plats boka gratis Fritt Fram i sporthall på Söderslättshallen för att idrotta med kompisarna. Passa på! Skridskoåkning i ishallen för skolungdom är gratis på sportlovet onsdag 22 februari – fredag 24 februari. Den som vill åka skridsko med klubba och puck hänvisas till TIF Vikings sportlovstimmar. Det är gratis att åka skridsko alla dagar på Isormen på Stortorget!

Sportlovsprogrammet medföljer Trelleborgs Allehanda som bilaga 26 januari och delas ut till samtliga skolelever i grundskolan i Trelleborgs kommun i början av februari. Med reservation för eventuella ändringar eller tryckfel.

Badhuset

Badhuset har öppet alla dagar utom måndag. Badhuset och Ungdomsenheten arrangerar vattendisco med bad och discomusik!

Fritidsgårdarna

Som vanligt har också fritidsgårdarna massvis med roliga aktiviteter både till gamla och nya gårdsbesökare, dessutom den årliga innefotbollsturneringen på Söderslättshallen. Kom och se hur vi har det – här finns alltid plats till fler!

Sportlovsaktiviteter på fritidsgårdarna. (PDF-dokument, 30 kB)

Sportotek

Sportoteket på Föreningarnas Hus kan du låna gratis sportutrustning!

Föranmälan

De flesta aktiviteterna är gratis men några kostar en liten slant. En del aktiviteter kräver föranmälan. Eventuella frågor besvaras av respektive arrangör.

Gratis sportlovsbuss

Gratis sportlovsbuss till Badhuset och Söderslättshallen finns enligt turlista för barn från bland annat Anderslöv, Smygehamn och Skegrie. Ingen föranmälan behövs.

Tidtabell för sportlovsbussen. (PDF-dokument, 11 kB)

Sportlovsbilder

Dela dina sportlovsbilder på Instagram #kulturfritidtrelleborg eller på kultur- och fritidsförvaltningens Facebooksida!

Antal deltagare 2016

På sportlovet 2016 medverkade 23 föreningar och totalt fler än 5150 barn provade på olika aktiviteter. En del nya medlemmar rekryterades för fortsatt föreningsverksamhet. Till Badhuset kom 1012 barn och Söderslättshallen hade cirka 930 allmänna sportlovsbesökare utöver föreningarnas Kul i 5-program och ordinarie verksamhet. Till fritidsgårdarna kom 1100 besökare vecka 8 och till Bibliotek, Museum och Trelleborgen totalt 960 sportlovslediga barn och ungdomar.

Detaljerat sportlovsprogram lördag 18 februari - söndag 26 februari.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?