Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

En Kundtjänst med ett leende på läpparna

Publicerad:

December och januari månader har varit tuffa arbetsmässigt för Kundtjänst. Den stora tillströmningen av människor till Kundtjänst har berott på att december och januari är jobbiga månader för en del av våra medborgare med försörjningsstöd.

Fredrik Geijer, kommundirektör överlämnade på fredagseftermiddagen en blomma till Hannu Sirviö, chef för Kundtjänst och hela personalen, som ett tack för gott utfört arbete och stor professionalism.
Foto: Ove Hed Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Fredrik Geijer, kommundirektör överlämnade på fredagseftermiddagen en blomma till Hannu Sirviö, chef för Kundtjänst och hela personalen, som ett tack för gott utfört arbete och stor professionalism.

Trots att Kundtjänstytan varit full med folk och väntande människor, och som till och med ibland har varit både ledsna, upprörda och arga på grund av långa väntetider för att komma till en handläggare, har våra Kundtjänstmedarbetare arbetat med ett otroligt tålamod och alltid med ett leende på läpparna, säger Fredrik Geijer, kommundirektör.

Kundtjänsten har systematiskt bearbetat av de långa körerna varje dag och hjälpt våra medborgare i allehanda ärenden.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?