December

 • Föräldratips om cannabis

  Fakta och tips till tonårsföräldrar

  Länsstyrelsen har tagit fram tre olika foldrar om tobak, alkohol och cannabis. Foldrarna riktar sig till dig som är tonårsförälder. Här är foldern om cannabis.

 • Vattenläcka på Grythundsvägen torsdag 28 december

  En vattenläcka på Grythundsvägen mellan Simmermarken och Böste orsakar vattenavbrott och dåligt vattentryck i omnejden under torsdagen 28 december. Vattenläckan upptäcktes under natten till torsdagen och lagas under dagen. När vattnet åter är i drift kan luft och missfärgningar förekomma i ledningen. Detta åtgärdas med att spola försiktigt.

 • Föräldratips om tonåringar och alkohol

  Länsstyrelsen har tagit fram tre olika informationsfoldrar om tobak, alkohol och cannabis. Målgruppen är tonårsföräldrar. Här kommer foldern om alkohol.

 • Gatubelysning upptänd hela dagen

  Gatubelysningen kommer idag, fredag 22/12, vara upptänd hela dagen. Detta för att kontroll och utbyte av trasiga lampor genomförs.

 • Skateholm ett strategiskt viktigt förvärv

  - Köpet av markområdet i Skateholm är av strategisk betydelse för kommunens utvecklingsplaner, och vi har för avsikt att behålla tomten. Däremot kommer vi att se över regelverket för delegationsbeslut av den här typen.

 • Vi lär av varandra

  VOC och NA har beröringspunkter eftersom det i båda programmen finns kurser som handlar om människokroppens fysiologi. Under tisdagsförmiddagen ägde ett länge planerat utbyte av kunskaper äntligen rum. Besöket på varandras program idag har visat just detta men också lite av vad som skiljer mellan kursinnehållet.

 • Besök Trelleborgs Museum i Jul!

  Algatan vid jultid på 1960-talet.

  Lediga dagar i Jul? På Trelleborgs Museum finns två nya utställningar. Se Peter Callesens sagolika papperskonst och Kjell Hallonstens underfundiga trägubbar. Museet är stängt lille julafton, julafton och juldagen samt nyårsafton, nyårsdagen. I övrigt är det öppet som vanligt!

 • Avfall & återvinning under jul och nyår

  Lämna julgranen till återvinningscentralen eller till Östervångsverket.

  Vi hämtar hushållsavfallet som vanligt, måndag till fredag. Däremot har återvinningscentralerna särskilda öppettider under helgerna.

 • Trotjänare belönade med guld

  Jan Jönsson, Bildningsförvaltningen, får ta emot sin guldklocka.

  Under året har 22 anställda i Trelleborgs kommun uppnått de 25 åren som krävs för att belönas med en guldklocka för lång och trogen tjänst, och en person har avverkat 16 år som förtroendevald.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , Nästa