Augusti

 • New Pattern 8.9-19.11

  Glashus i utställningen New Pattern.

  Under hela våren har ett 40-tal ungdomar träffats och skapat både relationer och konstverk i Trelleborgs Museums bildverkstad. Temat har varit mönster. Tillsammans har vi byggt ett hus av glas. Eleverna fick möjlighet att testa material och tekniker. – Nu är det din tur! I utställningen kan du hämta inspiration och prova att göra egna mönster!

 • Pågående VA-arbete i Beddingestrand

  Grundvattensänkning vid Pärlan

  VA-avdelningen utför underhållsarbete på ledningsnätet söder om före detta restaurang Pärlan på Pärlvägen i Beddingestrand. Området är inhägnat eftersom grundvattnet måste sänkas tillfälligt för att kunna schakta i området.

 • Trelleborgs framtid visas upp på Hamnens dag

  I västra delen av hamnen ska nya stadsdelar växa fram.

  Under Hamnens dag den 2 september väljer Trelleborgs kommun att fokusera på de långsiktiga framtidsplaner som finns - både i och utanför tätorten.

 • Palmfestivalen i gång

  I strålande sol vid lunchtid på fredagen började stadens gator och torg att fyllas av marknadsbesökare. Palmfestivalen eller Mikaeli Marknad som många envisas med att kalla begivenheten, lockar varje år mängder med utflyttade trelleborgare hem igen.

 • Sista chansen att se Johan Sandbergs bilder

  Pharrell Williams och Alicia Vikander.

  Passa på att se Johan Sandbergs fina fotografier på Trelleborgs museum i helgen. På fredag är det fri entré. På lördag under Palmfestivalen är museet stängt, men på söndag är museet öppet som vanligt!

 • Snart dags för anrika Palmfestivalen

  Sista helgen i augusti är det Palmfestival

  Sista helgen i augusti innebär som vanligt att det är dags för Palmfestivalen. I år blir det 42:e året som trelleborgare och tillresta kan gå man ur huse för att uppleva när Trelleborgs gator och torg får besök av knallar, tivoli, underhållning och festivaltält.

 • Farligt Avfall-bilen 24 augusti

  Farligt Avfall-bilen med kemist

  I morgon, torsdag 24 augusti, byter Farligt Avfall-bilen stoppställe från Stortorget till parkeringen på Övre. Där står den mellan klockan 18.15 och 19.00.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , Nästa