Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Vem blir Årets eldsjäl?

Publicerad:

Två män och en kvinna gör upp om titeln Årets eldsjäl 2016 som delas ut på Trelleborgsgalan den 17 november i Söderslättshallen. Deras verksamhetsområden är vitt skilda - rugby, konst och bowling.

Britt Westesson är aktiv i Pingvin Rugby Club och nomineras med motiveringen: Britt jobbar outtröttligt i föreningen med allt från tjejlag och damlag men också som reseansvarig, kontaktperson med andra klubbar och kontaktperson med kommunen. Hon är dessutom delaktig i F-18 landslaget. Britt har i minst 10 år varit en äkta eldsjäl som alltid ställer upp och fixar, med roller som damlagstränare, ungdomstränare, matchledare, styrelseledamot m.m.

Ulf Söderstrand är engagerad i Söderslätts konstförening, och så här lyder motiveringen: Ulf har länge kämpat med att sätta Trelleborg på den svenska konstkartan. Han har stärkt Ebbehallens position och med gränsöverskridande projekt sökt hitta nya vägar för föreningslivets samarbetsmöjligheter.

Kenneth Nilsson har sitt hjärta hos BK Borgen. Hans engagemang speglas i följande motivering: Kenneth har under snart en livstid varit verksam i sin förening på snart sagt alla positioner. Från aktiv till lagledare och spelarsupporter. Ett engagemang som är sällsynt i dagens föreningsliv!

Bakom priset och nomineringarna står Föreningsrådet i Trelleborg.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?