Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Trelleborg deltagare på Skandinaviens största mötesplats för lärare

Publicerad:

Mellan den 1-2 november medverkar Trelleborgs barn- och utbildningsverksamhet på Sett syd, Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet.

Träffa några av Trelleborgs kommuns stolta lärare, skolledare, IT-utvecklare och mediatekniker i monter B22 på mässan för Sett Syd
Foto: Niclas Ingvarsson Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Träffa några av Trelleborgs kommuns stolta lärare, skolledare, IT-utvecklare och mediatekniker i monter B22 på mässan för Sett Syd

Sett står för "Scandinavian Educational Technology Transformation" och handlar om inspiration, ökad nyfikenhet och kunskap kring hur man praktiskt och konkret kan utveckla sig själv och sin skola i nya spännande riktningar.

Mässan arrangeras i Malmö den 1-2 november och har öppet mellan klockan 09.00-16.30. Det är en mötes- och inspirationsplats för bland andra lärare, IKT-pedagoger, skolledare, förskollärare och ledningspersonal och som ger möjlighet till att ta del av inspiration, digitala verktyg, utvecklande samtal, kunskap, moderna lärmiljöer, nätverkande, forskningsrapporter och trender inom modern skolutveckling och digitalisering.

Besökare och utställare kan besöka både mässdelen och konferensen som erbjuder många spännande talare och innehåll. Årets konferensteman är lärprocesser för måluppfyllelse, pedagogisk mångfald, språket – språngbräda eller barriär.

Bakom Sett syd står Easyfairs och RAU i samarbete med Lärarförbundet. Årets kommunpartners är Malmö stad, Landskrona stad och Simrishamn.

Välkommen att besöka Trelleborgs kommun i monter B22. Här kan du få information om och praktiskt ta del av hur vi jobbar med digitala verktyg, skoldatatek och vår enhet AV-media samt hur det är att vara pedagog och skolledare i Trelleborgs kommun. I montern finns skolledare, lärare, IT-utvecklare, IKT-pedagoger samt mediatekniker på plats.

Fullständigt konferensprogram och mer information om medverkande företag och organisationer finns på hemsidan för Sett syd.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?