Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Mat och vetenskap - Samhällsspegeln

Publicerad:

Varför är det så svårt att äta rätt och vad är egentligen bra mat? 5 april under en lunchföreläsning reder Louise Brunkwall, näringsfysiolog, ut begreppen!

Louise Brunkwall.
Foto: pressbild Licens: © Copyright Louise Brunkwall.

Tisdag 5 april - Mat och vetenskap

Louise Brunkwall, näringsfysiolog/nutritionist och folkhälsovetare med en passion för mat och människor håller föredrag om mat och vetenskap. Louise talar om vad som är bra för oss att äta och hur vi kan lära oss att veta detta när vi är ute och handlar mat. Föredraget kommer också att handla om varför det kan vara så svårt att äta rätt.

.................................................................

Samhällsspegeln

Tre tisdagar och en torsdag under våren finns det möjlighet att lyssna på föredrag medan du får dig något gott till livs. Luncherna blir sallader ifrån Rastgars sallad & fitnessbar. Sallad + fruktsmoothie 65 kronor. Fyra salladsval, val görs i samband med biljettköp.

Önskar du bara lyssna, men inte äta, är du självklart också välkommen. Då är det gratis entré, men vi ser ändå att du har biljett. Denna kan hämtas på biblioteket fram till föredragets start – observera dock att det är begränsat antal platser så var gärna ute i god tid.

På Trelleborgs bibliotek tisdagen den 5 april, klockan 12.00 - 13.00.

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?