Mars

 • Information kring filmlån från AV-Media

  AV-Media och skoldatateket flyttar och på grund av det så kommer ni inte kunna boka film för leverans fredagen den förste och tisdagen den femte april. Bokningar ni gör kommer levereras tidigast onsdagen den sjätte.

 • Karlheinz Sauers silverutställning är förlängd till 22 maj!

  Tekanna av Karlheinz Sauer

  Karlheinz Sauer är ädelsmeden som hela tiden pendlar mellan det stramt nordiska och det svulstigt barocka. I utställningen Corpus som betyder kropp på latin, visar han kannor, skålar och ljusstakar ofta med detaljer som hänklar eller lock i färgat glas. Design och funktion går hand i hand och allt genomsyras av lekfull glädje.

 • Paddan Parsson blåser upp sig för en bra miljö

  Bettina Ekdahl, grodexpert och illustratör har skapat Paddan Parsson.

  Låt oss presentera Paddan Parsson! Paddan Parsson är en helt unik strandpadda. Hen är tecknad. Grodexperten och illustratören Bettina Ekdahl har skapat Paddan Parsson för Trelleborgs kommuns miljöbokslut för 2015.

 • Minikonsert

  Axel Ebbes konsthall

  På måndagen den 4 april är det dags för en konsert på Ebbehallen med våra duktiga elever. För en del kan det vara deras första uppträdande inför publik.

 • Föredrag om fotograf Julius Johnson på söndag

  Cykeltävling år 1917.

  Många var de som lät ta sitt porträtt hos fotograf Julius Johnsson på Kontinentgatan, och många intressanta händelser i Trelleborgs historia blev också fångade på hans plåtar.

 • Utmattning: Vad beror det på...

  Per Johnsson.

  ...och kan man göra något för att behandla utmattning? Ett föredrag av Per Johnsson på Trelleborgs bibliotek tisdagen den 26 april.

 • Naturvårdsbränning på Beddinge Strandhed

  Naturvårdsbränningen på Beddinge Strandhed är avslutad för det här året. Naturvårdsbränningen är ett nödvändigt inslag för att kunna bibehålla en biologisk mångfald och är ett sätt att återskapa naturens naturliga bränder.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa