Den här nyheten har passerat sitt bäst-före-datum och kan vara inaktuell.

Nu frågar vi näringslivet

Publicerad:

Trelleborgs kommun tar nya tag för att öka dialogen med näringslivet i Trelleborgs kommun. För att öka förståelsen för och dialogen med näringslivet lanseras nu Månadens fråga.

- Vi har varje vecka drygt hundra kontakter med näringslivet i form av besök och telefonsamtal. Månadens fråga är en utveckling av vårt utdrag och det känns spännande säger Patrik Möllerström, enhetschef för arbetsmarknadsprocessen på Arbetsmarknadsförvaltningen, Trelleborgs kommun.

- Detta är ett bra sätt att använda sig av befintliga kanaler för att få inspel från näringslivet kring olika frågor. Resultaten kommer presenteras på näringslivsfrukosten #trelle0745 och för näringslivsutskottet och bli en del i utvecklingen för ett bättre företagsklimat, säger Ulf Bingsgård, näringslivschef i Trelleborgs kommun.

- Arbetsmarknadsförvaltningen har under lång tid haft god dialog med näringslivet i Trelleborg. Bra att vi kan utveckla och samarbeta för att öka upp dialogen, avslutar Cecilia Lejon, förvaltningschef, Trelleborgs kommun.

Den första frågan som kommer ställas är Vilken typ av företag vill du få till Trelleborg?. En fråga som ställer för att underlätta i arbetet att attrahera nya företag till Trelleborg.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?