April

 • Nu är årets sommarlovsprogram klart

  Träna som en viking på Trelleborgen

  Nu är årets sommarlovsprogram klart! Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar gratis sommarlovsaktiviteter till kommunens grundskoleelever tillsammans med lokala ungdomsföreningar. Träffa nya kompisar, prova på både kultur och idrott och återkom sedan till föreningsverksamheten till hösten!

 • Vattenavstängning Ripagatan 29 april

  Fredagen den 29 april kommer vattnet att stängas av klockan 8-16 för en del fastigheter på Ripagatan på grund av VA-arbeten.

 • Åttorna förbereds för sitt kommande gymnasieval

  På måndag, den 2 maj, bjuder Söderslättsgymnasiet in alla kommunens åttor till en gymnasiemässa. Besökarna kommer att få en inblick i olika utbildningar, möjligheten att mingla med lärare och elever samt prova på aktiviteter hos de olika programmen.

 • Socialförvaltningen visade upp sin LSS-verksamhet

  Socialnämndens ledamöter bjöds in till temadag inom LSS-verksamheten i Trelleborg. På bilden under ett besök på korttids- och fritidsvistelse för barn.

  Socialnämndens ledamöter bjöds in till en temadag för att få ökad inblick i socialförvaltningens verksamheter inom LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade).

 • Valborg 2016

  Valborgsmässobål

  Den som ska arrangera ett offentligt valborgsfirande med eldning av ett bål ska söka tillstånd för detta hos markägaren och Polismyndigheten. Eldningen behöver inte anmälas till räddningstjänsten.

 • Stora skolbyggsprojekt ska möta framtida behov av skolplatser

  Efter beslut i kommunfullmäktige startar nu det största skolprojektet någonsin i Trelleborgs kommun när Lillevångskolan och Vannhögskolan rivs och ersätts av två nya skolor. Detta tillsammans med beslutet om en tillbyggnad till Skegrie skola ska möta framtida behov av skolplatser inom Vannhögskolans upptagningsområde.

 • Fira vårens ankomst!

  Petter Gantelius eldshow på Trelleborgen 2014

  Valborg firas på inte mindre än fyra olika ställen runt om i kommunen. Tal till våren och sång bjuder de alla på så det är bara att välja det som passar dig bäst.

 • Fortsatt brist på boenden för nyanlända

  Den här veckan har Trelleborg tagit emot de första nyanlända som har anvisats till kommunen. Det rör sig dels om två familjer, dels om enstaka ensamstående vuxna.

 • Nu öppnar sommarsimskolan för anmälningar

  Sommarsimskola på Trelleborgs Badhus

  Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar sommarsimskola på sommarlovets första tre veckor varje år till skolelever i Trelleborgs kommun som inte kan simma. Sommarsimskolan är öppen för anmälningar från och med 27 april.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa