September

 • Stand Down Trelleborgsbanan

  Johan Haagman lade ner Trafikverkets arbete

  Den 30 september klockan 13:00-13:15 lade projektledare Johan Haagman ner Trafikverkets arbete vid Trelleborg station i en så kallad Stand Down. Fokus riktades på säkerhet och arbetsmiljö, och det hölls en tyst minut för de som skadats eller omkommit i arbetsplatsolyckor.

 • Rekordstor tillströmning av ensamkommande unga till Trelleborg

  112 barn och unga ensamkommande asylsökande kom under det senaste dygnet till Trelleborg. Det är den i särklass högsta noteringen sedan Trelleborg förra veckan fick ta ansvar för de ensamkommande barn och unga som anländer med färjorna hit.

 • Chatta med polisen och säkerhetschefen

  De senaste veckorna har Trelleborgs kommun öppnat ett flertal transitboende för ensamkommande unga asylsökande. Detta har väckt frågor kring trygghet och säkerhet – passa på att chatta med Malin Ekblad, säkerhetschef i Trelleborgs kommun och Jörgen Sjåstad, tillförordnad kommunpolis i Trelleborg för att få svar på dina frågor.

 • Gatuavstängning på Bokevägen

  Med anledning av planerade VA-arbeten så kommer det inte gå att angöra Bokevägen från idag 30.9 klockan 09:00 fram till den 2.10 klockan 16:00.

 • Tre gör upp om Årets uppstickare

  Trelleborgsgalans logga

  En gammal skeppsredarvilla som fått nytt liv, en affär för inredning och en butik och kurslokal på landet. Där är de tre företag som blivit nominerade som Årets uppstickare till Trelleborgsgalan den 19 november i Söderslättshallen.

 • BUST DA BREAKZ II...

  Ur föreställningen BUST DA BREAKZ II.

  ...är en ny urban street performance med helt nya förutsättningar, där vi får se två av Freestyle Phanatix kvinnliga dansare presenterar sin egen personliga dansgenre och visa upp sin professionella ypperlighet i samspelet med de manliga medverkande. 29/10 på Parken.

 • Y.E.S! Young expressiv show!

  Konsertscen.

  Musik, konst, dans m.m. av unga för unga. Café och myshörna. Kom och häng med oss! Varför inte Cosplay ? Torsdagen den 29 oktober på Parken.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 9 , Nästa