Oktober

 • Vi gör allt vi kan!

  Det skriver Anders Danielsson, generaldirektör på Migrationsverket som svar på det brev Trelleborgs kommun skickade för en tid sedan.

 • Ny musikprofil valbart på alla gymnasieprogram

  Elev på estetiska programmet inriktning musik

  Inför läsåret 2016/2017 kommer Söderslättsgymnasiet att starta en lokal musikprofil på alla program. Musikprofilen riktar sig till elever som vill utveckla sitt musikintresse och samtidigt kunna välja fritt bland utbildningar.

 • Elever engageras i utvecklingsarbete för skolgårdsmiljön

  Bildningsnämnden beslutade under sitt sammanträde i onsdags att samtliga elevrådsordförande i kommunens egna grundskolor samt en person på varje skola med ansvar för elevrådsarbetet ska bjudas in till ett seminarium med syfte att kartlägga behov och önskemål samt för att diskutera vad som utgör en bra skolgårdsmiljö.

 • Chatta med smittskyddsläkaren

  De senaste månaderna har Trelleborgs kommun tagit emot stora mängder ensamkommande unga asylsökande. Detta har väckt frågor kring smittspridning av infektionssjukdomar och andra folkhälsofrågor.

 • Akka stängs - nytt transitboende öppnar

  Transitboendet i idrottshallen på Akka stängs under fredagen. Personal och ensamkommande ungdomar flyttas till ett nytt boende i den tidigare resursskolan på Modeshög.

 • St. Vincent - filmvisning på Trelleborgs bibliotek

  Bio

  Höstrusk och regn ute? Kom till Trelleborgs bibliotek och se på film. Trelleborgs bibliotek har valt ut extra bra nya filmer, St. Vincent kan du se torsdagen den 12 november klockan 15.00.

 • Stängt på Trelleborgs bibliotek 31/10!

  Trelleborgs bibliotek.

  Lördagen den 31 oktober är det alla helgons dag, en helgdag, och då är Trelleborgs bibliotek stängt, fredagen den 30 oktober stänger biblioteken klockan 16.00!

 • Kundtjänst besöker biblioteket

  Kundtjänst med personlig service.

  Kommunens kundtjänst kommer till Trelleborgs bibliotek och visar upp sig och berättar vad de kan. Kundtjänst kommer att vara på biblioteket vid tre tillfällen i november för att berätta om sin verksamhet.

 • Trelleborg på UBC-möte i Polen

  Just nu befinner sig representanter från Trelleborgs kommun i Gdansk i Polen för att delta i den trettonde generalkonferensen i UBC, Union of the Baltic Cities. Trelleborg arbetar aktivt i en av kommissionerna, den som arbetar med hälsosamma och inkluderande städer.

 • Återvinningscentralerna under Allhelgonahelgen

  Återvinningscentralerna har öppet enligt följande under Allhelgonahelgen: Trelleborg 9-15 lördag 31 oktober och söndag 1 november. Återvinningscentralerna i Anderslöv och Smygehamn håller stängt under Allhelgonahelgen.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 10 , Nästa