Juni

 • Fullsatt igen

  Foldrar till deltagarna.

  Även vid vårt andra seminarium i Almedalen fylldes lokalen med deltagare från hela landet. Ämnet organisationsutveckling för minskade kostnader för försörjningsstöd är högaktuellt och en utmaning för många kommuner.

 • Stort intresse för Trelleborg i Almedalen

  Många intresserade åhörare

  Lokalen fylldes av intresserade deltagare på första seminariet om vår arbetsmarknadsverksamhet. Trelleborg går mot trenden och lyckas med utmaningen att sänka kostnaderna för försörjningsstöd genom att aktivt och kreativt arbeta med att få arbetslösa in i arbete.

 • Idag är det Trelleborgs dag i Almedalen!

  Representanterna från Trelleborg känns lätt igen på tröjorna.

  Klockan 14.30 håller Trelleborgs kommun ett seminarium med rubriken Ekonomiskt bistånd är en avgörande tillväxtfråga och klockan 14.45 ett seminarium med rubriken Organisationsutveckling ledde till 100% fler i självförsörjning.

 • Gubbar ger vägledning

  Kontakten med kommunen kring ärenden hos bygglovsavdelningen har mäts.

  Många gröna gubbar – och en och annan röd… Det är facit efter det första halvåret där Samhällsbyggnadsförvaltningen ber om återkoppling från allmänheten på hur man hanterat deras ärende. På bygglovsavdelningen är man nöjd med utfallet.

 • Badfröjd i vardande...

  Arbetena med det nya badet.

  Om ett år – i juni 2016 – ska det nya utomhusbadet i Anderslöv vara klart att ta i bruk. Arbetet med att förvandla området invid idrottsplatsen till ett badeldorado pågår som bäst.

 • Gymnasiets bokar beskärs

  Träden kommer att beskäras under juli.

  Bokträden kring Söderslättsgymnasiet mår inte bra. Träden är mer än hundra år gamla – en anmärkningsvärt hög ålder för träd i stadsmiljö. Som ett första steg kommer de skadade träden att beskäras under juli månad.

 • Plats 84 i miljöranking

  För sjunde året i rad presenterar Miljöaktuellt en rankning av Sveriges kommuner. Trelleborgs kommun placerar sig på en 84:e plats vilket är en minskning från rankingen 2014 med 35 placeringar.

 • Trelleborgare diskuterar arbetsförmedling

  Cecilia Lejon, chef för arbetsmarknadsförvaltningen i Trelleborg, kommer att delta i en gruppdiskussion om framtidens arbetsförmedling i Almedalen nästa onsdag, den 1 juli.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , Nästa