Juli

 • Dispens för ogräsmedel i raps – och kålodling

  Kemikalieinspektionen har gett dispens från kravet på produktgodkännande för växtskyddsmedlen Butisan Top (registreringsnummer 4634) och Nimbus CS (registreringsnummer 4669) under denna säsong.

 • Stick och drick...

  Stickning

  På Anderslövs bibliotek är tisdagarna från och med 18 augusti handarbets-, kaffedrickande-, boktips- och umgängestisdagar.

 • Förändring på Navigatorcentrum 2016

  Navigatorcentrum i Trelleborg som är en del av arbetsmarknadsförvaltningen står inför en organisatorisk förändring vid årsskiftet.

 • Nyinvigning - ett år har gått!

  Barnavdelningen på Anderslövs biliotek.

  NU har Anderslövs bibliotek varit meröppet i snart ett år, det firar vi såklart med att ha extra lördagsöppet den 15 augusti under Anderslövs marknad.

 • Ny webbplats för Söderslättsgymnasiet

  Den nya webbplatsen

  Under sommaren har vi arbetat med en ny webbplats för Söderslättsgymnasiet som vi nu är glada att kunna visa. Den nya webbplatsen är inbyggd i Trelleborgs kommuns webbplats.

 • Albäckskogen mer än bara skog

  Albäcksskogen

  Albäcksskogen växer så det knakar! Inte mindre än 12 hektar nyplanterad skog spirar just nu för fullt. Näktergal, gråhäger, gravänder, dammsnäckor, trollsländor och allt annat som lever här beskrivs och illustreras också i en nyutgiven informationsfolder om området.

 • KL7 - El choco - Jonas Andersson och Markus Lutteman

  Jonas Andersson

  Inga vakter på avdelningarna, vapen i varje cell. Obegränsad tillgång till narkotika och ett blodigt lagsystem, skapat av fångarna själva. Hit, till det beryktade San Pedro-fängelset i Bolivia, kom Jonas Andersson från Kungälv efter ett misslyckat försök att smuggla kokain till Sverige.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa