Februari

 • Trelleborgsmiljonen – kickoff och workshop 22 mars

  Damkronorna i Uppsala

  Fritidsnämnden har fått en miljon kronor av Kommunfullmäktige för att under 2015 göra insatser för att skapa lika villkor för tjejer och killar att delta i idrottslivet i Trelleborg.

 • Kundtjänst möter medborgare i allt fler frågor och ärenden

  För att ge trelleborgarna bättre service är en gemensam kundtjänst för hela Trelleborgs kommunen under utveckling. Den 1 mars 2015 kan medborgaren vända sig till kundtjänst i ärenden gällande avfall, VA, energi, gata, park, räddningstjänst samt ekonomi.

 • Lennart lämnar över ratten

  Bokbussen får ny chaufför

  Efter ett halvt dussin varv runt jorden lämnar nu Lennart Andersson över nycklarna till kommunens bokbuss. I sexton år har han rattat bussen till byarna på Söderslätt vecka ut och vecka in.

 • Nya platser möter ökad efterfrågan

  Just nu är det lång kö till en plats i Trelleborgs särskilda boenden. 42 personer väntar på att få flytta in. För att möta den ökade efterfrågan kommer socialförvaltningen att undersöka möjligheterna att skapa ytterligare totalt tjugo platser på Borgvallen på Västergatan.

 • Populär företagarfrukost

  Susanne Rikardsson vd Fastighetsägarna Syd

  Näringslivsfrukosten #trelle0745 hade bjudit in Susanne Rikardsson, vd för Fastighetsägarna Syd.

 • Folkliga toner och berättelser

  Trelleborgs kammarkör

  Lördagen den 7 mars kommer Trelleborgs kammarkör och Stina Larsson till Trelleborgs bibliotek för att framföra folkliga toner och berättelser.

 • Tryck för större trygghet

  HLR (Hjärt- och lungräddning) i Smygehamn

  Trots att det bara är februari så rådde det febril aktivitet i Båtklubbens hus i Smyge hamn på onsdagskvällen. Båtfolk och näringsidkare i hamnen hade bjudits in av Trelleborgs kommun att gå en kurs i HLR, Hjärt- och lungräddning. Utbildningen är ett led i kommunens arbete för en vattensäker kommun.

 • Dags ansöka om svensk flagga

  Svenska flaggor på nationaldagen

  Vill du också kunna flagga blågult vid födelsedagar och andra högtider? Då kan du ansöka om att få en flagga till din flaggstång.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , Nästa