Augusti

 • Biljettbokningen har öppnat

  Trelleborgsgalan 2015

  Det börjar dra ihop sig till den nionde upplagan av Trelleborgsgalan. Nu har biljettförsäljningen startat – passa på att boka!

 • Nytt rekord för Varannan vatten

  Nya rekord för vattenutdelningen

  12 000 muggar gott Trelleborgsvatten! Det blev facit efter helgens Palmfestival. Varannan vatten kampanjen fanns som vanligt på plats och inte mindre än 12 000 glas serverades till törstiga festivalbesökare.

 • Kranvattentävling 2015 - Sveriges godaste kranvatten

  VA-avdelningen har anmält kommunen till den nationella kranvattentävlingen där Sveriges godaste kranvatten utses. Tävlingen arrangeras av Svenskt Vatten och syftet är att sätta positiv fokus på denna fantastiska naturresurs som vi har tillgång till direkt i kranen.

 • Ilmar Reepalu på Näringslivsfrukost

  Ilmar Reepalu

  Höstens första Näringslivsfrukost #trelle0745 äger rum torsdagen den 10 september i Parken. Huvudtalare är Malmöprofilen Ilmar Reepalu som ska berätta om hur Malmö förvandlades från industristad till levande kunskapsstad.

 • 40:e Palmfestivalen i full gång

  Gatorna fylldes snabbt med festivalbesökare

  Efter att mat- och försäljningsstånd öppnade vid lunchtid på fredagen tog det inte länge innan marknadsgatorna var fulla med folk.

 • Bokfika på Anderslövs bibliotek

  Bokfika i Anderslöv.

  Älskar du böcker men har svårt att hitta nya tips? Eller har du läst otroligt många böcker och vill dela med dig av godbitarna till andra? Då ska du komma på bokfika på bibblan. En kravlös stund där vi fikar och snackar böcker.

 • Trelleborgs finrum - hur vill du ha det möblerat?

  Kvarteret Herkules planprogram

  Stans finrum har det kallats kvarteret Herkules mitt i centrala Trelleborg. När Pågatågen börjar rulla om några månader kommer området att bli Trelleborgs nya framsida - det första resenären möter när han eller hon kliver ut från Centralstationen. Hur vill du ha det möblerat i finrummet? Ta chansen under Palmfestivalen att se hur planerarna tänker sig.

 • Trelleborg tar plats på jämställdhetskartan

  Idag publiceras Trelleborg som sjätte skånska kommun på webbplatsen Jämställdhetskartan. Jämställdhetskartan ger dig svar på frågan om hur jämställdheten i Trelleborgs kommun ser ut och synliggör behov av förändring för att skapa ett Trelleborg där alla kan leva och verka på lika villkor.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , Nästa