April

 • Gymnasieelever besökte Litauen

  Gåvor från Trelleborg lämnades över

  Fyra elever från Söderslättsgymnasiet reste till Litauen som gymnasiearbete. Så här berättar de själva om upplevelsen.

 • Textil, skor och leksaker får nytt liv

  Maria Gaspar och Gabriella Eliasson vid utsättning av ett 20-tal behållare för textilinsamling på återvinningsstationerna i Trelleborgs kommun. Här på Reparatörsgatan.

  Nu finns insamling för avlagda textilier, skor och leksaker på ett 20-tal av återvinningsstationerna (ÅVS) i kommunen samt på återvinningscentralerna i Anderslöv och Smygehamn (ÅVC).

 • Grävde för utomhusbad

  Det första spadtaget för utomhusbadet i Anderslöv

  Med en stor grävare togs de första spadtagen för utomhusbadet i Anderslöv. Och det blev inte bara ett grävtag heller, servicenämndens ordförande och fritidsnämndens ordförande grävde en hel del.

 • Akut vattenavstängning i Smygehamn 28 april

  Vattenleveransen till fastigheter på Tångvägen, Kinkelgatan, Jeppa Pers väg och Lundströms väg i Smygehamn kommer stängas av kortvarigt mellan klockan 11.30 till 15.00 idag, tisdag.

 • Helgöppet på bibblan!

  Korridor av bokhyllor och böcker.

  Hur är det öppet och stängt på biblioteken i Trelleborg i helgen.

 • Många slags hjul på långlördag

  Hållbart Resande i Trelleborg informerade.

  Det var hjul i alla möjliga former när Cykelns dag arrangerades i Trelleborg i lördags. Visst fanns velocipederna på plats – såväl vanliga trampade som modellen som försetts med elkraft. Dagen kom dock att röra sig kring många andra fordon också – tåg, bussar. Mopeder och bilar.

 • Vattnet helt utan anmärkning

  Nya provtagningar såväl inne på lasarettsområdet som i kommunens nät utanför, visar helt normala värden för dricksvattnet. Tidigt på måndagsmorgonen kom provsvaren från de kommunala serviserna och här ligger värdena för bly långt under det tillåtna.

 • Sommarsimskolan är öppen för anmälningar

  Sommarsimskola på Trelleborgs Badhus

  Kultur- och fritidsförvaltningen arrangerar sommarsimskola på sommarlovets första tre veckor varje år till skolelever i Trelleborgs kommun som inte kan simma. Årets sommarsimskola är öppen för anmälningar från och med 27 april.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , Nästa