Maj

 • Många modiga testade nya bryggan

  Beddingebryggan invigs

  På signal från kommunalrådets vattenpistol slängde sig ett femtiotal modiga Beddingebor i det tolvgradiga vattnet. Målet var den nya bryggan som sträcker sig ut från stranden vid Pärlan.

 • Besök från Kina

  Besökare från Department of Ocean and Fisheries i Fujianprovinsen i Kina.

  En delegation om fem personer från Kina besökte idag Trelleborg.

 • Dags inviga bryggan i Beddinge

  Arbeten med bryggan

  I morgon, Kristi Himmelfärdsdag, är det en stor dag i Beddingestrand. Då invigs bryggan söder om Pärlan, en brygga som boende och andra badande önskat sig länge.

 • Sommar i Stadsparken

  Femårsparaden i Trelleborg

  Klockan 19 alla måndagar och tre onsdagar bjuder Trelleborgs kommun tillsammans med föreningslivet på underhållning från Stadsparkens scen.

 • Ombyggnad av Vannhög & Lillevång

  Planområde Vannhög och Lillevång

  Det har tagits fram en ny detaljplan för att möjliggöra de utbyggnadsplaner som finns för Vannhögskolan och Lillevångskolan. Allmänheten bjuds till samrådsmöte kring detaljplanen.

 • EU-valet räknas färdigt

  Jonny Sjöstedt går igenom vad som ska göras under onsdagsräkningen

  På onsdagsförmiddagen avslutas EU-valet i Trelleborg med den så kallade onsdagsräkningen. Då räknades drygt 300 röster av Valnämnden.

 • Detaljplan i Beddingestrand

  Planområde Krooks by

  En ny detaljplan i Beddingestrand är nu ute på samråd. Planområdet ligger vid den västra infarten till Beddingestrand och är tänkt att bebyggas med fristående villor och radhus. Allmänheten bjuds in till ett samrådsmöte.

 • Stort intresse för företagarfrukost

  Region Skånes näringslivschef Bodil Rosvall Jönsson talade om näringslivsutveckling.

  Också den andra företagarfrukosten i Parken blev välbesökt. Drygt hundra företagare och kommunala tjänstemän hade mött upp tidigt på onsdagsmorgonen för att lyssna på Region Skånes näringslivschef Bodil Rosvall Jönsson . Övriga talare var Trelleborg Green Rooms Irena Sibinovic och Maria Pojjesdotter samt Trelleborgs kommundirektör Jonas Rosenkvist.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 9 , Nästa