Januari

 • Varning för is- och snöras

  Se upp för istappar!

  Enligt SMHI kommer en temperaturskiftning ske mot det varmare från och med lördag. Det innebär att snö och is på tak kan rasa ned då istapparnas och snömassornas tyngd ökar.

 • Skolskjuts hem tidigareläggs 31 januari

  Skolbussar och taxi kommer nu successivt att börja köra hem elever. Detta gäller samtliga skolor. På grund av det rådande väglaget kan information om vilka tider som gäller för respektive skola inte ges. Vi ber er vänligen ha överseende med detta.

 • 15-minutersregeln även fredag!

  Även i dag fredag , den sista dagen i januari, gäller 15-minutersregeln. Om en elev har väntat på bussen eller taxibilen i 15 minuter och denna ännu inte har kommit kan eleven återvända hem.

 • Vattenavstängning i Anderslöv i natt

  Vattnet kommer att stängas av söder om Landsvägen i Anderslöv i natt mellan klockan 02.00 till 04.00. Det är området mellan skolan och Åbyvägen som blir utan vatten i ett par timmar.

 • Drop-in på gymnasiet 6 februari

  Elever på trappan utanför S:t Nicolai

  Snart är det tid för niorna att göra sitt gymnasieval. Inför det stundande valet håller Söderslättsgymnasiet ett kvällsöppet drop-in torsdag 6 februari mellan klockan 18.00-19.30.

 • 15-minutersregeln gäller i dag!

  Det är fortsatt besvärligt väglag på Söderslätt och i och med att viss trafik kan påverkas gäller 15-minutersregeln. Om en elev har väntat på bussen eller taxibilen i 15 minuter och denna ännu inte har kommit kan eleven återvända hem.

 • Trelleborgs Företagsinkubator Green Room firar ett år

  Trelleborgs företagsinkubator Green Room

  För ett år sedan invigdes Trelleborgs Företagsinkubator Green Room. Verksamheten har varit framgångsrik under detta första år och för att fira ettåringen bjuder företagen till
  Öppet hus med tårta och mingel den 6 februari klockan 15 till 17. Green Room finns på S:t Nicolaiplan 1.

 • Försenad sophämtning på grund av väderläget

  Det är mycket svårt att komma fram för våra sopbilar just nu, särskilt på landsbygden. Vi är försenade och uppmanar dem som har hämtning denna vecka att låta kärlen stå kvar till tömning så försöker vi utföra tömningen under veckan.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , Nästa