Mars

 • Läckan lagad - vattnet åter

  Vattenläckan på Stavstensvägen är nu reparerad och vattenförsörjningen är igång igen som vanligt. Dock kan det förekomma att vattnet är brunfärgat - i så fall är det bara att spola en stund så försvinner detta.

 • Vinnar-Wictor hyllad på hemmaplan

  Gladiatorvinnaren tar emot pris och applåder på Rådhustorget

  I fredags kväll vann Wictor Magnusson-Broder den åtråvärda guldpokalen i Gladiatorerna – på onsdagen blev han rejält hyllad på Rådhustorget i Trelleborg. Stora och små fans hade mött upp för att se gladiatorbekämparen gå armgång över Rådhustorget.

 • Sophämtning och återvinningscentraler i påsk

  Sophämtningen fungerar som vanligt, vi tömmer alltså även på Långfredag den 29 mars och Annandag påsk, måndagen den 1 april. Som vanligt gäller att sopkärlet ska vara utrullat senast kl. 7 på tömningsdagen, samt att det måste vara skottat och halkbekämpat för att vi ska kunna utföra hämtningen.

 • Bilen – Ett fyrhjuligt äventyr

  Utställningen Brrruum

  Peter Ross-Lindholm kåserar om vår rullande historia, berättar bilanekdoter, och bjuder på tips och trix rörande gammelbilsvård. Till detta serveras prima högoktanig blyfri soppa och körvänlig dryck!

 • Gladiator-Wictor utmanas på hemmaplan

  Vinnaren av Gladiatorerna - Wictor Magnusson-Broder.

  I fredags vann Wictor Magnusson-Broder finalen i årets upplaga av Tv-underhållningen Gladiatorerna. Nu är han tillbaka i vardagen igen som brandman i Trelleborg. I morgon onsdag 27 mars utmanas han av sina arbetskamrater på Räddningstjänsten på Rådhustorget klockan 12.30.

 • Hamnen håller ställningarna och satsar i sydost

  Sveriges näst största hamn

  Trots vikande konjunktur och euro-oro kan Trelleborgs hamn se tillbaka på ett bra 2012 konstaterade VD Tommy Halén vid bolagsstämman på tisdagen. Trafiken minskade något men Trelleborg behåller sin position som landets näst största. Just nu är hamnen inne i ett expansivt skede, i april läggs sista stenen på de nya pirarmarna och innan 2014 är till ända ska en ny kaj stå klar i sydost.

 • Vattenläckan i Böste åtgärdad

  Vattenläcka som inträffade på Löjtnant Flints väg i Böste i förmiddags är nu åtgärdad. Reparationsarbetena startade vid lunchtid och var avslutade strax före klockan 18.

 • Långväga besök till Rådhuset

  Ulf Bingsgård och gästerna från Zhangjiajie

  Ulf Bingsgård välkomnade i förmiddags sex gäster från Zhangjiaije som ligger i Hunan-provinsen, beläget i centrala Kina.

 • Pirarmen i Smygehuk avstängd

  Pirarmen i Smygehuk, avstängd i väntan på åtgärd.

  Av säkerhetsskäl har den östra pirarmen i Smygehuk spärrats av och det är i nuläget oklart när den kan öppnas upp igen. Anledningen är att pirarmen håller på att vittra sönder.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa