Maj

 • Vattenläckan på Strandmarken lagad

  Vattenläckan på Gislövs strandmark är nu åtgärdad. Grävarbetena avslutades vid 16-tiden och vattnet är åter påkopplat till abonnenterna som bor mellan Strandmarksvägen 91 och Strandmållavägen.

 • Trelleborg satsar på kommunal kundtjänst

  En väg in – så kan man kalla den satsning på kommunal kundtjänst som Trelleborg nu drar igång. Medborgare och andra ska enkelt kunna få hjälp oavsett om man vänder sig till kommunen per post, telefon, e-post eller personligt besök.

 • Sommarlustspel

  Tant Jutta från Kalkutta

  Trelleborgsrevyn spelar som vanligt sommarlustspel på Parken. Årets lustspel heter Tant Jutta från Kalkutta och spelas dagligen under en tvåveckorsperiod i juli...

 • Kanske till medborgarförslag

  Köpingeskolan (arkivbild)

  En trelleborgare har i ett medborgarförslag lagt fram tankar att göra Köpingeskolan och området kring skolbyggnaden till ett förenings och idrottscenter. Förslaget motiveras med att det redan idag bedrivs idrottsverksamhet i området och att det finns stora möjligheter att utveckla detta vidare med bland annat fler konstgräsplaner.

 • Filip och Ashley tackar Trelleborg för all hjälp!

  Filip Cederholm och Ashley Cooper fotograferar 500 skolelever i ett rapsfält vid Stora Isie den 27 maj 2013.

  I måndags togs en unik bild med 500 skolelever i ett rapsfält vid Stora Isie. Bilden ingår i ett globalt konst- och välgörenhetsprojekt. Initiativtagarna Filip Cederholm och Ashley Cooper tackar alla som bidragit till deras projekt. Bokstaven D kommer att fotograferas vid The Seven Sisters i England.

 • Trelleborgare får inspiration i Bryssel

  På besök i Bryssel

  Med målet att höja kompetensen kring EU-frågor och få inspiration befinner sig just nu Trelleborgs nämndsordföranden och förvaltningschefer i Bryssel. Först på plats att ta emot delegationen var sommartrelleborgaren och EU-parlamentarikern Alf Svensson.

 • Dags för en salut för sommaren

  Sommarsalutkanonen kommer snart till användning igen.

  På lördag, den 1 juni, är det dags för Kulturskolans årliga Sommarsalut mellan 10.30-13.00. Då har du möjlighet att se och höra många av Kulturskolans elever från alla olika inriktningarna på fyra olika platser.

 • Lizian och Josefin nya vigselförrättare

  Ett av alla bröllop i kommunen under fjolåret.

  Om Länsstyrelsen går på Trelleborgs linje kommer kommunen att få två nya vigselförrättare. Kommunstyrelsen beslöt på onsdagen att föreslå Lizian Kyreus och Josefin Holmberg till nya borgerliga vigselförrättare.

 • Kollektivtrafik för fler får egen dag

  Bussar

  På lördag, den 1 juni, är temat Kollektivtrafik för fler. Då finns Trelleborgs kommun och Skånetrafiken på plats i Stadsparken för att svara på frågor kring såväl serviceresor som att informera om hur kollektivtrafiken ska bli tillgänglig för alla.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa