Juni

 • Årets program för Vikingaslaget 5 – 7 juli

  Brödbak i långhuset

  Tre spännande dagar med marknad, hantverk och vikingafighter. Smaka på maten, lär dig göra glaspärlor och vikingatida vantar , lyssna på spännande sagor och se ett riktigt vikingabröllop.

 • Valldammsgatan stängs av

  Valldammsgatan

  Valldammsgatan stängs av för genomfartstrafik mellan Vikingagatan och Hedvägen mellan 1 - 3 juli. Detta med anledning av att gatan ska repareras efter en vattenläcka. Vattnet skadade gatan så mycket att hela överbyggnaden måste bytas ut.

 • Mycket Trelleborg i Almedalen

  Trelleborg finns på plats när Almedalsveckan drar igång på söndag. På tisdag, 2 juli, är det Trelleborgsdag, men kommunen finns representerad också vid åtskilliga andra tillfällen under politikerveckan.

 • Trelleborg klättrar i miljöranking

  Blåsigt vid kusten

  Trelleborgs kommun klättrar 23 placeringar i tidningen Miljöaktuellts granskning av kommunernas miljöarbete. I år landar Trelleborg på plats 73, före de flesta av Skånes kommuner. Högst rankas Upplands Väsby. Bäst i Skåne är Helsingborg på plats 11.

 • Bingsgård debatterar strandnära byggande

  Kommunalrådet Ulf Bingsgård

  Strandnära byggande - fint med riskfyllt. Det är temat för ett seminarium som Lantmäteriverket anordnar i Almedalen torsdagen den 4 juli. En av paneldeltagarna är kommunstyrelsens ordförande i Trelleborg Ulf Bingsgård.

 • Ledningstrio till London

  Under tre dagar ska delar av Trelleborgs kommunledning studera hållbar utveckling i England. På onsdagsmorgonen åkte kommunstyrelsens ordförande Ulf Bingsgård, oppositionsrådet Catherine Persson och kommundirektör Jonas Rosenkvist till London.

 • Farligt Avfall-bilen kommer till Gislövs läge och Skateholm

  Farligt Avfall-bilen med kemist

  I morgon, torsdagen den 27 juni, kommer Farligt Avfall-bilen åter till Trelleborgs kommun. Första stoppet är i Gislövs läge där den stannar på Piggvarvägen mellan klockan 17.00 och 17.45. Nästa stopp blir vid busshållplatsen på Sjötorpsvägen i Skateholm klockan 18.15-19.00. Välkommen att lämna hushållets farliga avfall!

 • Trelleborg undertecknar Östersjödeklarationen

  Blåsigt vid kusten

  På måndag, den 1 juli, kommer Trelleborgs kommunstyrelseordförande Ulf Bingsgård att underteckna Östersjödeklarationen 2013. Det sker i samband med Miljödepartementets semnarium Ett bra val! Välfärd inom planetens ramar.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa