Januari

 • Framgångsrika samtal i Bryssel

  Ulf Bingsgård, Jan Isaksson och Catherine Persson.

  - Vi blev väl mottagna och fick gott gehör för våra synpunkter hos kommissionen, säger kommunstyrelsens ordförande Ulf Bingsgård, M.

 • Extra satsning med 200 000 kronor till föreningslivet

  Fritidsnämnden beslutade på sitt sammanträde 25 september 2012 att satsa 100 000 kronor extra till flickidrotten och 100 000 kronor extra till funktionshindrades idrottsverksamhet 2013. Skriftlig ansökan skickas till fritidsförvaltningen senast 31 mars.

 • Stort intresse för Trelleborg i Bryssel

  Kommunledning och ledningen för Trelleborgs hamn i Bryssel.

  Kommunledningen och ledningen för Trelleborgs hamn besöker under onsdagen EU-kommissionen i Bryssel för att informera och bli informerad om arbetet främst i transportsektorn.

 • Varnar för vind

  SMHI har gått ut med en klass 2 varning för mycket hårda vindar under kvällen och natten mot torsdagen. Det finns risk för stormbyar upp mot 25 sekundmeter.

 • Kvällsöppet drop-in på Söderslättsgymnasiet

  Varmt välkommen till gymnasiets kvällsöppna drop-in tisdag 5/2 mellan kl. 18.00-19.30. Upplev programmen på plats, få inblick i några av våra projekt, träffa elever och personal eller bara vandra runt i våra lokaler.

 • Nya filmer på AV-Media

  AV-Media har fått en mängd nya filmer att visa i skolan, kostnadsfritt för pedagoger i Trelleborgs kommun. Här finns spelfilm, utbildningsfilm och dokumentärer kring mängder av olika ämnen.

 • Nu faller almarna

  Almfällning på Olof Palmes Plats

  Flera stora träd vid Hamngatan skattar nu åt förgängelsen. Den stora almen på Olof Palmes plats fälldes på måndagsmorgonen och fick under dagen sällskap av träd på södra sidan gatan. Anledningen är almsjukan som gör träden till en potential risk för förbipasserande.

 • Hamnfrågor i fokus vid Brysselbesök

  Ulf Bingsgård

  Tillsammans med ledningen för Trelleborgs hamn beger sig i veckan kommunstyrelsens ordförande Ulf Bingsgård till Bryssel. Uppdraget – att övertyga EU-folket att satsa på Trelleborgs hamn.

 • Trelleborg på Triathlonkartan!

  Magnus Magnoy och Lotta Kellander

  Simma, cykla, springa. Intresset för triathlon är på stark frammarsch – så också i Trelleborg. På Sveriges nationaldag den 6 juni arrangerar Trelleborgs kommun och Trelleborgs Triathlon en tävling med start och mål på Dalabadet. Efter 380 meter simning, 18 kilometers cykling och 4,2 kilometers löpning ska vinnaren koras.

 • Dags att bilda anhörigförening

  Alla anhörigstödjare i Trelleborgs kommun inbjuds till Anhörigstödcenter för ett gemensamt möte och uppstart av anhörigförening.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , Nästa