Februari

 • Wiktor i ny gladiatorkamp

  Brandmannen och gladiatorn Wictor Magnusson Broder

  På fredag är det dags igen för Trelleborgsbrandmannen Wiktor Magnusson Broder att ge sig i kast med Gladiatorerna i TV4. Då är det dags för semifinal i årets upplaga av det populära programmet.

 • Nu är det dags att söka sommarjobb!

  Navigatorcentrum, arbetsmarknadsförvaltningen, kommer även i år att erbjuda sommarjobb till Trelleborgs unga i åldern 16-24.

 • Ungdomar gör insats för freden

  Tae kwondo Peace Corps på besök i Rådhuset

  Under en månads tid har fyra ungdomar från Sydkorea befunnit sig i Trelleborg. De tillhör Tae kwondo Peace Corps och har till uppgift att resa runt i världen och skapa fred genom idrotten.

 • Kinabesök i Rådhuset

  Den kinesiska delegationen från Jiaxing

  På måndagen besöks Rådhuset i Trelleborg av en delegation från Kina, den första för året. Den här gången kommer den lilla gruppen om tre personer från staden Jiaxing i i Xiuzhoudistriktet.

 • 70 miljoner plus i kommunens bokslut

  Vägbyggen var en del av investeringarna 2012.

  Drygt 70 miljoner. Så stort blev överskottet för Trelleborgs kommun förra året. Hälften av överskottet kommer från en återbetalning av försäkringspremier.

 • Släppefest för nya webben

  Släppefesttårtan med passande motiv.

  Det blev specialdesignad tårta när Trelleborgs kommuns nya webbplats lanserades på onsdagseftermiddagen. Kommunens sextiotal webbredaktörer var alla inbjudna till releasen och trakterades med tårta, prydd med en skärmdump av den nya webbplatsen.

 • Guldtårta till medaljörer

  Medaljörerna samlade på Rådhuset

  Det finns många olika sätt att sätta Trelleborg på kartan. En sak har dock de människor gemensamt som gör detta – de bjuds in till tårtkalas i Rådhuset.

 • Trelleborg träffade trafikutskottet

  Anders Ygeman, ordförande i riksdagens trafikutskott, fick på onsdagen besök från Trelleborg. Temat var EU:s transportkorridorer där Trelleborg kämpar för att komma med på kartan för TEN T.

 • Premiär för en ny och modernare webb

  Den nya webbplatsen funkar lika bra i mobilen som i datorn.

  Efter månader av hårt arbete är vi nu glada att kunna lansera en helt ny webbplats för Trelleborgs kommun. Den nya webbplatsen är byggd för att fungera lika bra i alla olika skärmstorlekar oavsett om besökaren använder sin mobiltelefon, surfplatta eller en dator.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , Nästa