December

 • Vattenläckan i Skegrie lagad

  Morgonens vattenläcka på Söderängen i Skegrie är lagad och vattnet rinner åter i kranarna hos abonnenterna. Det var tidigt på morgonen som en ledning vid Söderängen 6 sprang läck. Reparatörer var snabbt på plats och vid elvatiden var läckan lagad.

 • Trelleborgs kommun – på väg mot en kundtjänst

  För att öka servicen för trelleborgarna har Trelleborgs kommun påbörjat arbetet med att skapa en gemensam kundtjänst för hela kommunen. Redan vid årsskiftet börjar kommunvägledarna i kundtjänstorganisationen att arbeta med ärenden från arbetsmarknadsförvaltningen.

 • Var försiktig med fyrverkerierna!

  Fyrverkeri

  Fyrverkerier får endast användas inom områden som omfattas av detaljplan mellan klockan 16 på nyårsafton och klockan 04.00 på nyårsdagen utan tillstånd från polisen och aldrig på sjukhusområdet för Trelleborgs lasarett.

 • En jul- och nyårshälsning

  Julkort med motiv från Anderslöv

  Med anledning av de stundande jul- och nyårshelgerna vill kommunstyrelsens ordförande Ulf Bingsgård och kommundirektör Jonas Rosenkvist passa på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År med en hälsning som blickar tillbaka på det gångna året.

 • Med intresse för stadsplanering

  De kinesiska besökarna och Ulf Bingsgård

  Dagens kinesiska besökare från Zhaotong City hade tagit sig ända till Trelleborg för att lära sig mer om stadsplanering.

 • Trelleborgs webbplats nominerad till Topp 100

  Loggan för Topp 100

  I dag blev det klart att Trelleborgs kommuns webbplats nominerats till Topp 100 bland fem andra kommuner som Sveriges bästa kommunala webbplats. De övriga nominerade bland kommunerna är Karlstad, Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

 • Svensk välfärd i fokus vid besök

  Den kinesiska delegationen och Ulf Bingsgård framför Rådhuset

  Det var det mjuka frågorna om äldreomsorg, sjukvård, hemtjänst och pensioner som stod i fokus när delegationen från Suzhou City besökte Trelleborg.

 • Vattenläcka på Odalvägen

  En vattenläcka på Odalvägen i Trelleborg har gjort att en del hushåll är utan vatten. En vattenpost kommer att placeras ut vid södra gaveln på huset på Engelbrektsgatan 95.

 • Konferens om lokala överenskommelser

  Den 11 mars 2014 arrangeras en konferens i Eslöv som handlar om lokala överenskommelser och om samverkan mellan kommun och idéburen sektor.

 • Kommunen öppnar ett nytt etableringsboende

  Med anledning av ny lagstiftning lägger Malmö stad ner sina transitboende i Trelleborg. Detta kommer att ske successivt under början av 2014. Parallellt med detta kommer kommunen att öppna ett nytt etableringsboende för ensamkommande ungdomar.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , Nästa