Nyheter

 • Vänd på kärlet för trädgårdsavfall

  Trädgårdsavfallskärlet ska stå med hjulen och handtaget vända mot gatan/vägen. Tack!

  Nu börjar säsongen för hämtning av trädgårdsavfall. En viktig nyhet för dig som har ett sådant abonnemang är att du måste vända på kärlet.

 • Vad tycker trelleborgarna och företagarna om Trelleborg?

  Mattias Wikner t.v. och Linus Andersson t.h.

  Torsdagsmorgonens näringslivsfrukost gick i statistikens tecken. Trelleborg kommuns Kvalitetschef Mattias Wikner och verksamhetsutvecklare Linus Andersson berättade vad trelleborgarna tycker om Trelleborg och kommunens service.

 • Regionala kärnor och tillväxtmotorer

  Kan Regionala kärnor och tillväxtmotorer vara medskapare i regional tillväxt och utveckling? Kan det vara en förutsättning?

 • Kan vara problem att ringa växeln

  Just nu har vi tekniska problem med våra nätverk vilket gör att det kan uppstå problem om man försöker ringa kommunens växel.

 • Akut vattenavstängning på Johan Kocksgatan

  Boende och verksamma längs Johan Kocksgatan, från Nygatan fram till Wemmenhögsgatan, samt Glädjebacksvägen är utan vatten på grund av en akut vattenavstägning. Även Gummifabriken är utan vatten.

 • VM-uppladdning på Söderslättshallen

  Goalball

  Svenska landslaget i Goalball spelar en uppvisningsmatch i Trelleborg lördag 24 mars klockan 15.00 i B-hallen på Söderslättshallen. Svenska landslaget i Goalball laddar upp för fullt inför Världsmästerskapen i Goalball i juni.

 • Brunt vatten och dåligt vattentryck i Fröjdenborg

  Boende längs Åbyvägen och i Fröjdenborg har sämre vattentryck och brunt vatten i nuläget. Felsökning pågår. Vattentank står vid Fröjdenborgsvägen 3-0, vid busstoppet till skolbussen.

 • Blixtlåsets regionsfinal i Trelleborg

  Onsdagen den 14 mars är Söderslättsgymnasiet arrangör av innovationstävlingen Blixtlåsets distriktsmästerskap. Det är 34 lag från hela Skåne som tävlar om vem som har årets mest uppfinningsrika idé och går vidare till riksfinalen.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 366 , Nästa