Försäljningsinformation

Här presenterar vi all försäljningsinformation som du kan ha nytta av innan du beställer din biljett till Trelleborgsgalan.

Biljettförsäljning

Biljettförsäljningen öppnar lördag 14 september och har öppet till och med söndag 17 november.

Biljettförsäljningen har nu stängt.

Beställda biljetter återköpes ej. Galabiljetter inklusive galamiddag bokas endast här på webben. Läktarbiljetter kan köpas på Trelleborgs Allehanda med TA Lustkortserbjudande och på Turistbyrån med TA Lustkortserbjudande och till ordinarie pris. Även galaboxbiljetter säljs på Turistbyrån. Läktarbiljetter kan i mån av plats även köpas i entrén på Söderslättshallen på galakvällen.

Galabiljett

Insläpp från klockan 18.00 i Söderslättshallen torsdag 21 november 2019. Välkomstbubbel, underhållning och galamiddag exklusive middagsdryck ingår. Galaföreställningen börjar klockan 19.00 och alla lampor i salen släcks!

Galabiljetten kostar 690 kronor inklusive moms.

Galameny

Förrätt

Mosaik på skaldjur och söta gröna ärtor, citronemulsion, citronpicklad blomkål, purjolöksaska och kuvertbröd.

Varmrätt

Timjanstekt hjortinnanlår, bakad rödbeta med savojkål, saltrostade solrosfrön och potatisterrin.

Petit four

Äpplemazarin med apelsin- och hjortronglasyr. Kaffe.

Läktarbiljett

Insläpp från klockan 18.00 i Söderslättshallen torsdag 21 november 2019. Välkomstbubbel och underhållning ingår.

Läktarbiljetten kostar 125 kronor inklusive moms. TA lustkortspris 100 kronor.

Galabox

Insläpp från klockan 18.00 i Söderslättshallen torsdag 21 november 2019. Galaboxen innehåller delikatesser som speglar galamenyn. Exklusive dryck och kaffe. Galabox bokas vid läktarbiljettbeställning och galaboxbiljetten lämnas i baren senast klockan 18.45 för uthämtning av mat.

Galaboxen kostar 125 kronor inklusive moms.

Drycker

Välkomstbubbel serveras i foajén och ingår i biljettpriset. Kaffe ingår i galamiddagen. All dryck till maten köpes på plats*. Öl , vin och vatten står på borden och betalas kontant, mot faktura eller med kort till serveringspersonalen. *Gäller även sprit/avec.

After-Gala

Efter galans slut finns möjlighet att fortsätta festen i foajén, fira era nominerade och vinnare. Baren håller öppet en timme efter galaslutet.

Buss

Skånetrafiken kör bussar till och från Trelleborgsgalan. Bussavgång klockan 18.00 från Centralstationen, klockan 22.30 och klockan 23.30 från Söderslättshallen. Uppvisande av galabiljett gäller som bussbiljett.

Specialkost

Beställare har ansvar för att meddela önskemål om specialkost vid beställning av galabiljett.

Insläpp från klockan 18.00

Insläpp från klockan 18.00. Välkomstbubbel, underhållning och galamiddag exklusive middagsdryck ingår för 450 gäster med galabiljett. I läktarbiljetten ingår inte galamiddag.

Galaföreställningen börjar klockan 19.00 då alla lampor i salen släcks!

Galabiljett måste uppvisas i entrén. Bordsplacering finns på anslagstavla, vid garderoben och vid ingång till galasalen. Dörrarna till galasalen öppnas klockan 18.45 då alla gäster uppmanas att gå till sina platser.

Förbeställda galaboxar med galaboxbiljetter till läktarplatserna hämtas i baren senast klockan 18.45. Bar med dryck och förbeställda galaboxar finns i salen närmast ingångarna till galalokalen.

Galavärdinnor och galavärdar finns på plats hela kvällen för att visa gästerna tillrätta och svara på eventuella frågor.

Galafotografering

Den populära galafotograferingen på röda mattan är tillbaka! Trelleborgs Allehanda och fotograf finns på plats. För att galan ska starta på utsatt tid avslutas fotograferingen klockan 18.45.

Alla bilderna publiceras på trelleborgsallehanda.se och ett urval i papperstidningen lördagen efter Trelleborgsgalan.

Bordsplacering

Det finns 456 platser fördelat på 12 bord i solfjäderform framför scenen där de nominerade placeras gemensamt med sin prisutdelare och övriga nominerade i respektive kategori. De mittersta borden är reserverade till sponsorerna.

Programblad

Program med kvällens underhållning och prisutdelningar finns vid borden till alla middagsgäster plus extra exemplar på anslagstavla och vid ingångarna till galasalen.

Tillgänglighet

Det finns hiss intill receptionen till källarplan med sidoingång till galasalen för gäster som har svårt att gå i trappor. Sidoingången öppnar klockan 18.45 och stängs klockan 19.00 när galan öppnar. Dörren är inte låst men ska hållas stängd under kvällen.

Trapporna ner till middagsborden i galasalen kan vara svåra att gå i och saknar räcke.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för din hjälp!