Information till dig som företagare med anledning av coronaviruset och covid-19

Här har vi samlat länkar där du du som företagare i Trelleborgs kommun kan hitta viktig information med anledning av coronaviruset och covid-19.

Vi på Trelleborgs kommun finns på plats och kan stötta eller vara bollplank till dig som företagare. Hör gärna av dig till oss och dela med dig av dina tankar och idéer om hur vi som kommun kan underlätta din vardag som företagare just nu.

Följ länkarna för att hålla dig uppdaterad om utvecklingen.

Verksamt.se

På Verksamt.se samlar Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information om tillfälliga ändringar i lagar och regler. Här hittar du information från verksamt.se

Region Skånes - Företgsakuten

Region Skåne erbjuder stöd för små- och medelstora företag i kris. Det är kostnadsfritt och allt som diskuteras är under sekretess. Här hittar du telefonnummer och mer information.

Folkhälsomyndigheten

Folkhälsomyndigheten har tagit fram information och underlag till arrangörer av evenemang med färre än 500 deltagare. Här hittar du bland annat riskbedömning och checklista på Folhälsomyndighetens webbplats.

Folkhälsomyndigheten har skärpt kraven på säkerhet i restaurangmiljöer. Här hittar du information om kraven på Folkhälsomyndighetens webbplats.

UD

Här hittar du UDs rekommedationer med anledning av coronaviruset.

Svenskt näringsliv

Svenskt Näringsliv för dialog med regeringen angående de negativa konsekvenserna Corona medför för svenska företagare. Här kan du läsa om Svenskt Näringslivs ståndpunkter.

Trelleborgs kommun följer händelseutvecklingen och tar löpande del av Folkhälsomyndighetens rapportering, råd och riktlinjer.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?