En social och kulturell mötesplats

Parken Kultur -och Konferenscenter är öppet för alla generationer och genrer. Gamla anrika Folkets Park är idag en modern anläggning med gamla anor och mycket charm, ett självklart val för kulturevent, fest och konferens.

Parkens framsida.
Foto: Rebecca Segerhagen Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Parkens framsida.

Parken Kultur- och Konferenscenter

Mimartist från sidan, svartvit bild.Parken är ett flexibelt hus i med påtaglig puls och värme beläget ett stenkast från centums mittpunkt. Parken är unik. Under ett och samma tak finns den helägda kommunala verksamheten och det kommersiella bolaget som ansvarar för all servering.

I Parken anordnas olika kulturevenemang, konferenser, mässor, privata fester och olika föreningsaktiviteter. Detta ger en positiv mångfald i huset. Vi skräddarsyr lösningar med mat/bar/servis/servering, personal, möblering och ljus/ljud och bild efter dina behov med en personlig och hög servicekänsla.

Kulturevents på Parken

 • Saago en massaj

  Masaier.

  Hur lever massajer på savannen i Afrika? Söndagen den 22 oktober kan du träffa massajen Saago som berättar om sitt liv och om hur mycket vatten betyder för honom och hans by.

 • Dunderpojken - musikteatersaga på höstlovet

  Dunderpojken

  Familjeföreställning från 5 - 9 år på höstlovet; 30 - 31 oktober och 1 november klockan 10.00 och 13.00 på Parken.

 • A Tribute To The Great Big Bands

  Glenn Miller Orchestra.

  På Parken den 11 november är det en riktig storbandskväll med Glenn Miller orchestra. Det bjuds på musik från inte mindre än 14 av de största storbanden under swingepoken.

 • Tareq – matentreprenörens resa

  Tareq Taylor.

  Vem har inte sett Tareq Taylor på TV? Nu kommer han till Trelleborg för att berätta om sin resa som matentrepenör. På Parken den 22 november.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?