Ta hjälp av vår rekryteringsservice!

Tillgång till rätt kompetens är avgörande för att näringslivet ska ha möjlighet att växa och utvecklas. Vi erbjuder snabb och kostnadsfri rekryteringsservice i olika former till företag som söker nya medarbetare.

Våra rekryteringsträffar är ett effektivt och snabbt sätt att hitta rätt kompetens till ditt företag.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Det här är en del i vårt arbete för att arbetssökande trelleborgare ska få arbete och att du som arbetsgivare ska få tillgång till rätt kompetens.

Direktrekrytering

Du behöver anställa – vi letar upp rätt kandidat efter den kravprofil som du ger oss. Vi hjälper dig ta fram annonsen och publicerar i våra kanaler. Vi gör det första urvalet genom intervjuer och referenstagning och bokar sedan in de kandidater du vill träffa.

Rekryteringsträffar

Våra rekryteringsträffar är ett effektivt och snabbt sätt att hitta rätt kompetens till ditt företag. Varje fredag bjuder vi in till rekryteringsträff där du som arbetsgivare kan presentera ditt företag för trelleborgare som söker arbete.

Rekryteringsutbildning

Om det saknas en yrkesspecifik utbildning i det reguljära utbildningssystemet för just den kompetensen du behöver är det här ett alternativ för dig. Tillsammans skräddarsyr vi en arbetsplatsförlagd utbildning där kandidaten får nödvändig kompetens för att bli anställningsbar.

Praktik inför anställning

Praktik är ett bra verktyg för att hitta ny personal när alla parter känner att en kortare prövotid kan vara nyttig. Du kan se det som en lite längre rekryteringsprocess. Att ta emot en praktikant är ofta en möjlighet för en person att ta sitt första steg in på arbetsmarknaden eller få ny erfarenhet. Vill du ta emot en praktikant hjälper vi dig genom hela processen.

Har du rekryteringsbehov – hör av dig till oss! Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för ditt företag.

Näringsliv - rekryteringsservice

Adress

Arbetsmarknadsförvaltningen
Box 20
231 21 Trelleborg

Besöksadress

Östra Vallgatan 2
231 52 Trelleborg

Arbetsmarknadsförvaltningen