Meny vecka 3
Lunchmeny för förskola, skola och gymnasium – vecka 3
Måltidsavdelningen ansvarar för lunchmenyn som gäller med reservation för ändringar.
Fotograf: Niclas Ingvarsson
Måndag den 18 januari
- Kökets ost- och broccolisås med färgglad pasta
- Resterkockens val
Tisdag den 19 januari
- Konstnärens ugnsbakad fisk med gröna ärtor och kokt potatis
- Honungsbakade rotfrukter med ärtspread och kokt potatis
Onsdag den 20 januari – Skogens dag
- Prinskorv med stekt potatis och klassiska bruna bönor
- Veggi-prinsar med stekt potatis och klassiska bruna bönor
Torsdag den 21 januari
- Mexikansk tacosoppa med nötfärs, majs, paprika och gratinerad nachocrunch och hembakat bröd
- Sydamerikansk bön- och grönsakssoppa med hembakat bröd
Fredag den 22 januari
- Skånsk kalops med morötter, rödbetor och kokt potatis
- Morotskalops med sojaprotein, rödbetor och kokt potatis
Välkommen och smaklig måltid!
Måltidsavdelningen ansvarar för lunchmenyn som gäller med reservation för ändringar. Variationer av lunchmenyn kan förekomma på din skola.
Knäckebröd, bordsfett, mjölk och vatten serveras alltid till måltiden. Vi erbjuder också en välfylld sallads- och rotfruktsbuffé.
Om du är allergisk, fråga måltidspersonalen vilka ingredienser måltiden innehåller!