Meny vecka 21

Lunchmeny för förskola, grundskola och gymnasium – vecka 21

Måltidsavdelningen ansvarar för lunchmenyn som gäller med reservation för ändringar.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Måndag den 24 maj

  • Potatisbullar med blodpudding och kyckling korv, råkost sallad med lingonsylt
  • Potatisbulle med veggi korv och råkost sallad med lingonsylt

Tisdag den 25 maj

  • Fiskgratäng med rotfrukter och dill- och hummersås, kökets potatismos
  • Potatis- och rotfuktsgratäng med linser.

Onsdag den 26 maj

  • Gratinerad kassler under ett täcke av krämig ost- och chilisås, ris
  • Kökets spenat- och salladsost paj

Torsdag den 27 maj

  • Pastagratäng med ost- och rökt kyckling, soltorkad tomat.
  • Pasta- och mozzarellagratäng med soltorkad tomat

Fredag den 28 maj

  • Kökets hamburgare buffé (nötfärsburger, grönsaksburgare, kycklingfärsburgare, fiskburgare), med klassiska tillbehör som, tomat, gurka, lök, sallad och hamburgare dressing.

Välkommen och smaklig måltid!

Knäckebröd, bordsfett, mjölk och vatten serveras alltid till måltiden.

I skolrestaurangerna finns ett innehållsrikt sallads- och rotfruktsbord.

Måltidsavdelningen ansvarar för menyn som är med reservation för ändringar.

Din skolas kockar gör egna varianter och förbättringar för nöjda gäster.

Om du är allergisk, fråga måltidspersonalen vilka ingredienser måltiden innehåller!

Bildningsförvaltningen