Meny vecka 19

Lunchmeny för förskola, grundskola och gymnasium – vecka 19

Måltidsavdelningen ansvarar för lunchmenyn som gäller med reservation för ändringar.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Måndag den 10 maj

  • Libanesisk falafel med pilaff ris och vitlöksdressing
  • Restkockens andra chans

Tisdag den 11 maj

  • Gratinerad fisk med taco smaksatt tomattäcke, fluffigt potatismos
  • Ugnsbakad blomkål med taco smaksatt tomattäcke, fluffigt potatismos

Onsdag den 12 maj

  • Rökt kalkonbröst med kökets krämiga potatisgratäng och grönsaker
  • Bakad potatis med grönsaker och Cottages Cheese

Torsdag den 13 maj

  • Kristi himmelsfärdsdag
  • Se respektive enhet för meny

Fredag den 14 maj

  • Nikkaluokta soppa med vitkål och nötfärs, mjukt bröd och pålägg
  • Skånsk vitkålsoppa med morot och sojafärs, mjukt bröd och pålägg

Välkommen och smaklig måltid!

Knäckebröd, bordsfett, mjölk och vatten serveras alltid till måltiden.

I skolrestaurangerna finns ett innehållsrikt sallads- och rotfruktsbord.

Måltidsavdelningen ansvarar för menyn som är med reservation för ändringar.

Din skolas kockar gör egna varianter och förbättringar för nöjda gäster.

Om du är allergisk, fråga måltidspersonalen vilka ingredienser måltiden innehåller!

Bildningsförvaltningen