Meny vecka 17

Lunchmeny för förskola, grundskola och gymnasium – vecka 17

Måltidsavdelningen ansvarar för lunchmenyn som gäller med reservation för ändringar.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Måndag den 26 april

  • Ostgratinerad falukorv med pizzatäcke och pasta
  • Ostgratinerad veggi korv med pizzatäcke och pasta

Tisdag den 27 april

  • Ugnsbakad fisk med smaker från medelhavet och kokt potatis
  • Ugnsbakade grönsaker med smak från medelhavet och kokt potatis

Onsdag den 28 april

  • Hermanssons frestelse med nötfärs och potatis, smak av tomat, vitvin och muskot
  • Grönsaks frestelse med sojafärs och potatis med smak av tomat, vitvin och muskot

Torsdag den 29 april

  • Husets ost- och broccolisoppa med hembakat bröd, pålägg
  • Restkockens andra chans

Fredag den 30 april

  • Ugnsbakad kycklingstek med kökets gräddsås, kokt potatis, pressgurka och gelé
  • Ugnsbakade färs fyllda champinjoner med kökets gräddsås, kokt potatis, pressgurka och gelé

Välkommen och smaklig måltid!

Knäckebröd, bordsfett, mjölk och vatten serveras alltid till måltiden.

I skolrestaurangerna finns ett innehållsrikt sallads- och rotfruktsbord.

Måltidsavdelningen ansvarar för menyn som är med reservation för ändringar.

Din skolas kockar gör egna varianter och förbättringar för nöjda gäster.

Om du är allergisk, fråga måltidspersonalen vilka ingredienser måltiden innehåller!

Bildningsförvaltningen