Meny vecka 16

Lunchmeny för förskola, grundskola och gymnasium – vecka 16

Måltidsavdelningen ansvarar för lunchmenyn som gäller med reservation för ändringar.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Måndag den 19 april

  • Chili con Carne med vitlöks dressing och brytbröd
  • Chili sin Carne med vitlöks dressing och brytbröd

Tisdag den 20 april

  • Kökets tomatfisk med husets potatismos, picklade morötter
  • Grekisk paj med salladsost- tomat och oliver.

Onsdag den 21 april

  • Ostgratinerad kassler med fransk potatisgratäng och rödvinssås.
  • Krämig lins- och rotfruktsgratäng med rödvinssås

Torsdag den 22 april

  • Toskansk bondsoppa med smörbönor, grönsaker och Focaccia
  • Restkockens val

Fredag den 23 april

  • Köttfärsgratäng med bacon, ost och tomat, rostad potatis
  • Ärtig färslåda med tomat och ost, rostad potatis

Välkommen och smaklig måltid!

Knäckebröd, bordsfett, mjölk och vatten serveras alltid till måltiden.

I skolrestaurangerna finns ett innehållsrikt sallads- och rotfruktsbord.

Måltidsavdelningen ansvarar för menyn som är med reservation för ändringar.

Din skolas kockar gör egna varianter och förbättringar för nöjda gäster.

Om du är allergisk, fråga måltidspersonalen vilka ingredienser måltiden innehåller!

Bildningsförvaltningen